1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Extra hulp naar werk
 4. NL leert door
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Extra hulp naar werk
 4. NL leert door

Persoonlijk loopbaanadvies

De coronacrisis heeft een grote impact op de arbeidsmarkt. Om de kans om werk te vinden of te behouden zo groot mogelijk te maken, heeft de overheid een subsidie beschikbaar gesteld: NL leert door. Hierdoor kunnen we je kosteloos een persoonlijk loopbaanadvies aanbieden!

lesgroepen bij IBN Cuijk 03_600x320.jpg

Persoonlijk advies op maat

Het loopbaanadvies van IBN is een persoonlijk advies. Dit advies wordt door een professionele en onafhankelijke loopbaancoach van IBN uitgevoerd. De loopbaancoach is gekwalificeerd en zeer gemotiveerd om je verder te helpen in deze bijzondere tijd.

Wat kunnen we voor je betekenen?

De loopbaancoach brengt samen met jou je mogelijkheden in beeld op het gebied van (ander) werk. Het adviestraject start met een zogenaamde arbeidsmarktscan. Zo brengen we je kansrijke mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart. De loopbaancoach gaat in een aantal persoonlijke gesprekken in op:

 

 • Je (werk)ervaring, drijfveren, competenties en uw talenten
 • Loopbaankeuzes: wat past het beste bij je en waar krijg je energie van?
 • Welke ontwikkelmogelijkheden en loopbaankansen zijn er voor jou?
 • De stappen die je kunt zetten richting (ander) werk
 • Het vertrouwen in eigen kunnen om (nieuw) werk te zoeken

Voor wie?

In principe komt iedereen vanaf 18 jaar tot aan de pensioengerechtigde leeftijd - die nu of in de toekomst wil werken - in aanmerking voor dit kosteloze loopbaanadvies.

Het maakt dus niet uit of je geen werk heeft of misschien nog wel aan de slag bent, zzp’er of zelfstandig ondernemer bent. Wil je gebruik maken van deze kans? Meld je snel aan, want het aantal adviestrajecten is beperkt.

IBN Leerlijn ICT 11.jpg
lesgroepen bij IBN Cuijk 08_600x400.jpg

 

 

De loopbaancoach denkt met je mee, je hoeft het niet alleen te doen!

Aanmelden voor adviestraject

Heb je behoefte aan een persoonlijk en kosteloos loopbaanadvies? Reageer dan snel en meld je direct aan want het aantal beschikbare adviestrajecten is beperkt. Na het doorgeven van je gegevens, via onderstaand formulier of telefonisch, verzorgen wij de registratie en administratie. Je ontvangt daarna een mailtje vanuit het ‘ontwikkeladviesportaal’ van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hierin staat dat Office Participatie IBN je heeft geregistreerd voor een ontwikkeladviestraject.

Let op: je dient dan alleen nog even op de button 'bevestigen' te klikken, om de aanmelding definitief te maken. Vervolgens verzorgt IBN voor jou de subsidieaanvraag. Je hebtt daar geen omkijken naar, zodat je je kunt kunt focussen op je toekomst!

Na ontvangst van de definitieve aanmelding informeren wij je over het verdere verloop en ontvang je een uitnodiging voor de eerste afspraak

Direct aanmelden

Aanmelden voor dit kosteloos loopbaanadvies is mogelijk door onderstaande formulier in te vullen. Bel je liever? We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0413 - 28 25 10.

We nemen graag contact met je op

* = verplicht veld