IBN Oss Arbeidstraining Header
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp
  4. Nieuw perspectief voor zzp'ers
  5. Test & arbeidsonderzoek

Test & arbeidsonderzoek

Ondersteunende diensten voor zelfstandige professionals die willen gaan werken in loondienst. Onze missie is om werkkansen te creëren voor mensen die hierbij ondersteuning nodig hebben. Bieden van nieuw perspectief aan werkzoekenden. IBN weet als grote ondernemer in Noordoost-Brabant hoe je effectief een koers kan wijzigen.

Wat bieden we?

Wil jij weten of een bepaalde functie goed bij jou past of wil je weten over welke vaardigheden of competenties jij beschikt. Dan hebben wij de juiste instrumenten tot onze beschikking waarmee wij jou verder kunnen helpen.

  • Met een Talentenscan brengen we je kansen op de (regionale) arbeidsmarkt objectief in kaart. We kijken hier naar capaciteiten, competenties, affiniteiten, persoonlijkheid en werkzoekgedrag. Een complete scan van jouw huidige situatie met een vertaling naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
  • Meten van werk gerelateerde vaardigheden door middel van praktijksimulatie.
  • En als het aan de orde mocht zijn: Functioneel capaciteiten onderzoek, een uniek instrument dat jouw fysieke belasting in beeld kan brengen. Je verricht werkactiviteiten met een echte fysieke inspanning. Vanuit de onderzoeksresultaten geven we een concreet advies over de fysieke mogelijkheden en vermelden we de aandachtspunten.

Wat levert het op?

Een IBN-onderzoek helpt je om de juiste keuzes te maken. Je hebt inzicht in waar je mogelijkheden liggen. Je ontvangt een rapport dat van tevoren met jou persoonlijk is doorgesproken. Onze dienstverlening is kosteloos voor jou.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We nemen graag contact met je op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.