Schilder Bashar Mohammed Schilder 9
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp
  4. Nieuw perspectief voor zzp'ers
  5. Loopbaanadvies & persoonlijke ondersteuning

Loopbaanadvies & persoonlijke ondersteuning

Ondersteunende diensten voor zelfstandige professionals die geheel of gedeeltelijk willen gaan werken in loondienst. Onze missie is om werkkansen te creëren voor mensen die hierbij ondersteuning nodig hebben. Bieden van nieuw perspectief aan werkzoekenden. IBN weet als grote ondernemer in Noordoost-Brabant hoe je effectief een koers kan wijzigen.

Wat bieden we?

Onze loopbaanbegeleiding richt zich op (her)oriëntatie & keuzes maken ten aanzien van werk. Een ervaren loopbaancoach voert met jou coachingsgesprekken. Loopbaanbegeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Acties die aan bod kunnen komen:

  • Inzicht in eigenschappen en competenties
  • Gezondheid & werk
  • Waar krijg jij energie van en wat zijn energievreters
  • Keuzes maken & doelen stellen
  • Werken in loondienst op de huidige arbeidsmarkt

Gemiddeld zijn er 4 sessies nodig om samen met jou het nieuwe perspectief te bepalen. Een test of vragenlijst kan onderdeel uitmaken van een loopbaanbegeleidingstraject.

Wat levert het op?

en nieuw inzicht in jouw mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Je ontvangt een rapportage over de gevoerde coaching en de resultaten. Onze dienstverlening is kosteloos voor jou.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.​

We nemen graag contact met je op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.