1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp
  4. Nieuw perspectief voor zzp'ers

Effectief je koers wijzigen

Ooit heb jij bewust gekozen voor ondernemerschap, je hebt je eigen werkgelegenheid gecreëerd, je was je eigen baas. Maar zaken veranderen, levens veranderen en keuzes veranderen. IBN kan jou als zzp'er nieuw perspectief bieden, wij weten als geen ander hoe je effectief een koers kan wijzigen.

Waar kan ik werken in loondienst?

Durf jij het roer om te gooien en je handen uit de mouwen te steken? Dan is er werk genoeg voor jou in deze regio! Veel werkgevers hebben juist nu in deze bijzondere tijd mensen nodig die van aanpakken weten.

Bemiddeling & detacheren naar werk

Hoe word ik van zzp'er werknemer in loondienst?

Lukt het je niet meer als zzp'er jouw diensten en producten onder de aandacht te brengen bij je klanten? Wil je weer een nieuwe toekomst opbouwen in loondienst?

Kies dan voor Loopbaanadvies en persoonlijke ondersteuning. Je oriënteert je op functies in loondienst en je weet welke keuzes er mogelijk zijn.

Loopbaanadvies & persoonlijke ondersteuning

Welk beroep past bij mij nu ik stop als zzp'er?

Moet je het roer omgooien als zzp'er en weet je niet welke beroepen ook nog bij jou passen? Kies dan voor een Test en arbeidsonderzoek. Je gaat jouw persoonlijke puzzel maken: naarmate je meer stukjes op de goede plaats hebt, ontdek je waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen.

Test & arbeidsonderzoek

Meer informatie?

We nemen graag contact met je op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.