Man 3
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar
  6. Werken na

Word 'Werken na' ambassadeur

Je krijgt een Social Return certificaat omdat je als werkgever met je bijdrage zorgdraagt dat 1 of meerdere personen weer kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Zo kunnen we deelname aan het programma voor deelnemers zo laagdrempelig mogelijk maken.

Word 'Werken na' ambassadeur

Wij richten ons op de groep mensen die kanker hebben gehad of leven met long COVID, niet-aangeboren hersenletsel, Ziekte van Lyme, Q koorts of Parkinson en weer aan het werk willen. In 9 weken tijd zetten we in op inspiratie motivatie en inzicht in talenten. Hoe deze te gebruiken om zo vanuit een krachtig zelfbeeld (weer) in actie komen en met realisme het arbeidsveld van nu te betreden. Met als doel; weer aan de slag.

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.