Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar
Social Return IBN
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar

Kant en klare invulling voor Social Return

Direct een social oplossing voor jouw bedrijf. Graag gaan we metje in gesprek over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

vergaderen IBN

Vergaderen

Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen, een congres of training te organiseren? Met diverse ruimten en uitgebreide cateringmogelijkheden heb je bij de unieke vergaderlocatie Meeters volop mogelijkheden tussen de 2 en 250 personen.

Vergaderarrangementen
vergaderen

Vergadervoucher

Heb je dit jaar verschillende vergaderingen of trainingen te plannen? Neem dan nu een vergadervoucher af, vul jouw Social return verplichting in en besteed de voucher wanneer het je uitkomt.

Vergadervoucher
vergaderen IBN

Vergaderzaal

Alleen een vergaderzaal voor een dagdeel of een dag huren? Ook dat kan.
Bekijk onze uitgebreide opties van 2 tot 250 personen.

Vergaderzaal
Saladebar 1_600x400.jpg

Social Lunch

Meeters heeft een eigen chef-kok, die alle lekkernijen, hapjes en gerechten met zorg bereidt en samenstelt.

Social Lunch
Foto opening Meeters to go broodje 600x300.jpg

Meeters to go

Meeters to go is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en samengestelde lunchpakketten op locatie.

Meeters to go
detacheren

Medewerkers

Gemotiveerde medewerkers via een detachering bij je aan de slag. Je kunt zo jouw arbeidsbehoefte flexibel invullen zonder werkgeversrisico's.

Detacheren
Social Return IBN

Jobcoachings traject

Jouw medewerkers productiever laten werken? Een jobcoach kijkt naar wat een medewerker nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Te denken valt aan advies over werkplekaanpassingen, eventuele hulpmiddelen en belastbaarheid.

Jobcoaching
PSO

Begeleiding PSO keurmerk

Met het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar wat de bijdrage van jouw bedrijf is aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden ondersteuning bij de aanvraag van het certificaat.

Begeleiding keurmerk
Werving en selectie

Jobcreation mogelijkheden

Er is een groot tekort aan de juiste vakkrachten. Door anders te kijken naar functies binnen een bedrijf is een oplossing vaak mogelijk. Een ondersteuner kan de secundaire taken uitvoeren en er zo voor zorgen dat de specialist efficiënter werkt.

Jobcreation
Relatiegeschenk wijndoos

Relatiegeschenk DOEGOODS

Een relatiegeschenk met een verhaal. Gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan.

Relatiegeschenken
Kerstpakketten, relatiegeschenken en design producten via DOEGOODS

Kerstpakket DOEGOODS

Zowel jouw Social Return verplichting invullen als een maatschappelijk verantwoord kerstpakket voor jouw medewerkers. Met het DOEGOODS kerstpakket is dit mogelijk.

Kerstpakket DOEGOODS
Social Return IBN

Bekijk ook onze maatwerk oplossingen

Naast onze kant en klare oplossingen kunnen we ook samen met u kijken naar de best mogelijke maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Bekijk hier de mogelijkheden.

Social Return maatwerk oplossingen