Social Retrun 600X400
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar

Kant en klare invulling voor Social Return

Foyer 600X400

Vergaderen bij Meeters

Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen, een congres of training te organiseren? Met diverse ruimten en uitgebreide cateringmogelijkheden heb je bij de unieke vergaderlocatie Meeters volop mogelijkheden tussen de 2 en 250 personen.

Ibn16 (1)

Doe goed met DOEGOODS

Een geschenk met een verhaal. Gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Zowel jouw Social Return verplichting invullen als een maatschappelijk verantwoord cadeau voor jouw medewerkers.

Man 3 600X400 Web Res 2

Werken na kanker, Long COVID of NAH

Je krijgt een Social Return certificaat omdat je als werkgever met je bijdrage zorgdraagt dat 1 of meerdere personen weer kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Zo kunnen we deelname aan het programma voor deelnemers zo laagdrempelig mogelijk maken.

Beheerder Sporthal 12

Jobcoaching

Uw medewerkers productiever laten werken? Een jobcoach kijkt naar wat een medewerker nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Te denken valt aan advies over werkplekaanpassingen, eventuele hulpmiddelen en belastbaarheid.

Pso Donker 300

Begeleiding PSO keurmerk

Met het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt u zichtbaar wat de bijdrage van uw bedrijf is aan de werkgelegenheid voor mensen die het zelfstandig (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. Wij bieden ondersteuning bij de aanvraag van het certificaat.

Job Creation

Functiecreatie

Er is een groot tekort aan de juiste vakkrachten. Door anders te kijken naar functies binnen een bedrijf is een oplossing vaak mogelijk. Door aanpassingen in functies of werkzaamheden wordt er werkgelegenheid gecreëerd en kunnen andere medewerkers efficiënter werken

Foto Opening Meeters To Go Broodje 600X300 1

Meeters to go

Meeters to go is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en samengestelde lunchpakketten op locatie.

Detacheren 1

Medewerkers

Een medewerker in dienst nemen, zij kunnen direct of tegen een marktconform tarief via een detachering bij u aan de slag!

Bekijk ook onze maatwerk oplossingen

Naast onze kant en klare oplossingen kunnen we ook samen met u kijken naar de best mogelijke maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Bekijk hier de mogelijkheden.

Social Return maatwerk oplossingen

Maatwerk

Geïnteresseerd?

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

Bezoekadressen