1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in staf of leidinggevende functies
lesgroepen bij IBN Cuijk 09_600x320.jpg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in staf of leidinggevende functies

Bijdragen aan de ontwikkeling van anderen: Werken in leidinggevende functies

 

Gelukkig kan het bij IBN

Werken in een leidinggevende functie biedt volop variatie

Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt.

De staf- en leidinggevende functies zijn er in alle bedrijfsonderdelen van IBN. De banen variëren enorm: van administratief medewerker tot consulent, van projectleider openbare ruimte tot gebouwenbeheerder en van accountmanager tot trainer of communicatieadviseur.

Kantoorsituaties IBN Oss 16_600x400.jpg
Leo Bormans Inspiratiehuis IBN 09_600x400.jpg

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een informele werksfeer en veel aandacht voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s en medewerkers. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling via het IBN leerhuis en meedoen aan on- en offline workshops en trainingen van We Share Talent.

Ook is er jaarlijks een aantrekkelijk, interactief programma met collega’s uit alle bedrijfsonderdelen: het Inspiratiehuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Wel lef, geen bluf

Van onze staf- en kadermedewerkers verwachten we dat ze een werkomgeving creëren waarin medewerkers kunnen groeien door werk wat ertoe doet. De basis is vertrouwen. Andere belangrijke elementen in onze werkomgeving zijn trots en teamgeest.

Onze stijl is te omschrijven als ‘wel lef, geen bluf’: we zijn trots op IBN, vooruitstrevend, innovatief en durven buiten de lijntjes te kleuren. Altijd met het hoger doel om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol.

Kantoorsituaties IBN Oss 11_600x400.jpg
Lekkernijen_600x400.jpg

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in een staf- of leidinggevende functie, dan krijg je een dienstverband bij IBN Kader BV. Vanuit deze BV word je feitelijk gedetacheerd bij een van de bedrijfsonderdelen van IBN: Participatie, Services, Facilitair, Holding of Dienstencentrum. Voor jou geldt de arbeidsvoorwaardenregeling IBN Kader. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Afhankelijk van je functie krijg je een laptop en mobiele telefoon en kom je mogelijk in aanmerking voor een leaseauto. Je kunt gebruik maken van een elektrische deelauto of scooter, er is een fietsplan, je krijgt gratis fruit op je werkplek en er is een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.