Lesgroepen Bij Ibn Cuijk 09 600X320 1
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in staf of leidinggevende functies

Werken in staf of leidinggevende functies

Ben je op zoek naar een toffe baan en is een uitdaging als stafmedewerker of leidinggevende op jouw lijf geschreven? Dan staat IBN voor jou klaar! We spelen samen met jou een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt.

Werken in een staf- of leidinggevende

Klinkt werken in een staf- en leidinggevende functie als een uitdaging die bij je past? Ontdek jouw passie bij IBN! In de diverse bedrijfsonderdelen van IBN bieden we verschillende mogelijkheden aan voor iedereen die extra hulp nodig heeft op de arbeidsmarkt. Maar ook als ondersteunend, leidinggevend staf- of kadermedewerker bij één van de bedrijfsonderdelen biedt IBN kansen. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan ons aanbod op onze vacaturepagina.

Bekijk alle leidinggevende vacatures

Kantoorsituaties IBN Oss 16

Ontwikkelen bij IBN

Bij IBN werk je in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden aan, waardoor je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via ons leerhuis.   

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

470F8163a5bf5a4575933b5f5d1842bcdde1b617
Foto José

José werkt 22 jaar bij IBN

'Geen dag is hetzelfde.'

José Catermans - Arbeidsdeskundige 

Marja Hodes Lessen Cuijk 01

Een passie voor lesgeven

‘Ik krijg de vrijheid van IBN om te doen waar ik goed in ben.’  

Marja Hodes - trainer basisvaardigheden

Wel lef, geen bluf

Voor onze medewerkers creëren een werkomgeving waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol. 

Kantoorsituaties IBN Oss 11

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in een staf- of leidinggevende functie, dan krijg je een dienstverband bij IBN Kader BV. Vanuit deze BV word je feitelijk gedetacheerd bij een van de bedrijfsonderdelen van IBN: Participatie, Services, Facilitair, Holding of Dienstencentrum. Voor jou geldt de arbeidsvoorwaardenregeling IBN Kader. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Afhankelijk van je functie krijg je een laptop en mobiele telefoon en kom je mogelijk in aanmerking voor een leaseauto. Je kunt gebruik maken van een elektrische deelauto, er is een fietsplan, je krijgt gratis fruit op je werkplek en er is een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.

Lekkernijen 4590

Aan de slag bij IBN 

Ben je enthousiast en ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag als stafmedewerker of liever als leidinggevende? Bekijk dan al onze IBN vacatures en ontdek welke functie bij je past! Wil je persoonlijk contact met ons opnemen? Laat het ons dan weten via het contactformulier hieronder. Bovendien kun je altijd langskomen op één van onze locaties. Je vindt onze openingstijden op de contactpagina. We staan voor je klaar.   

We nemen graag contact met je op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.