1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Stage
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Stage

IBN maakt stages mogelijk

Talent ontwikkeling vinden we bij IBN belangrijk. Voor iedereen. Er zijn dan ook vaak verschillende stage- of afstudeerplekken beschikbaar. Staat er nu geen stage of afstudeeropdacht open, vraag dan zelf via het onderstaande formulier een plek aan.

Bekijk alle stagemogelijkheden in onze vacaturebank

Stage sterk

Communicatie advies als eindopdracht

Louisa schreef als afstudeeropdracht een adviesrapport over communicatie naar jongeren. Zij doorliep een afstudeerstage van februari tot en met eind juni 2020 bij IBN.

Designlamp ontwerpen als stageopdracht

Dylan Bouwmans liep van oktober 2019 tot januari 2020 stage bij IBN. Hij ontwierp onder andere een lamp en vertelt daarover in deze korte film.

Adviesrapport voor digitaal portaal

Lisanne Verwegen doorliep haar afstudeerstage bij IBN van februari tot en met juni 2019. In deze film vertelt ze hierover.

Nieuwe innovatieve marketingstrategie opzetten

In deze korte film vertelt Randy Timmers over zijn stage bij IBN en hoe hij een advies gaf voor een marketingstrategie. Hij liep stage van januari tot en met juni 2018.

Interesse in een stage bij IBN?

Heb je interesse in een stage bij IBN en wil je de mogelijkheden voor jou weten? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met je op.

Neem contact met mij op

* = verplicht veld