Productie En Assemblage 3 1
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Maatwerk
  6. Assemblage

Assemblage

Van halffabricaat naar eindproduct

Denken in oplossingen zorgt voor kwalitatief hoogwaardig resultaat

Vanuit een grote diversiteit aan onderdelen en halffabricaten kunnen we een compleet eindproduct opleveren. Of het nu gaat om fijne montage zoals het assembleren van een exclusieve espressomachine of de complexe techniek die nodig is voor het produceren van een designlamp. Graag kijken we met u naar de best mogelijk oplossing. Ook voor opdrachten waar snelheid voorop staat, zoals het lokken van automatten of het monteren van schokbrekers voor motoren, dat pakken wij met beide handen aan.

Juist de diversiteit en de mogelijkheid om onze kennis en kunde in de praktijk te demonstreren, laten zien dat we geen uitdaging uit de weg gaan. Onze eigen procesengineers en alle vereiste certificeringen borgen snelle en hoogwaardige oplossingen.

Graag denken we mee over welke werkzaamheden u kunt uitbesteden, zodat u zich kunt richten op uw core business. De gehele keten in het productieproces kunnen we desgewenst van u overnemen. Waarbij we onze bezieling en vakmanschap inzetten voor de beste kwaliteit.

Laat eenvoudig hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op. 

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.