Social Retrun 600X400
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Maatwerk

Social Return maatwerk oplossingen

Oplossingen afgestemd op uw bedrijf. Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw onderneming. Ook is het mogelijk een financiële bijdrage te leveren voor het faciliteren en het ondersteunen van mensen naar werk. Denk aan bijvoorbeeld fiets, laptop etc. Als je op een andere manier dan hieronder een bijdrage kunt leveren voor de toeleiding, begeleiding en ontwikkeling van mensen naar werk (denk aan opleidingen of kennis overdracht).Neem dan onderaan de pagina contact met ons op.

Ibn Leerlijn Facilitair 600X400

Groen

Een strook met planten en bomen in uw wijk of de tuin bij uw werk. Overal ziet u groen. Op al die plekken werken wij aan leefbaarheid en uitstraling.

Fvd Ibn Hr 3438 600X400 Ccexpress

Schoonmaak

Gebouwen schoonmaken is wat wij iedere dag doen. Meestal gaat het om het interieur, maar ook het exterieur kunnen we weer laten blinken.

Beheer

Facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening is de dienst waar groen, schoonmaak en hospitality elkaar raken. We kunnen hierdoor het werk compleet uit handen nemen.

Werkplekaanpassing 1

Werkplekonderzoek

Uitval in verband met ziekte voorkomen of de productiviteit van uw medewerker verhogen? Werkplekaanpassingen kunnen u hierbij helpen.

Ibn Cuijk Mondkapjes Lijn 03 1

Groepsdetachering op locatie

Jouw productiecapaciteit voor langere tijd geregeld. IBN heeft vakkundige, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers. Zij kunnen via een groepsdetachering, inclusief begeleider, bij jou aan de slag.

Fvd Ibn Hr 6316

Assemblage

Wil je je productie uitbesteden? IBN neemt productieprocessen over in elke denkbare branche. Van eenvoudige tot complexe opdrachten.

We denken graag mee in de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Ibn Cuijk 09 Productiejpg Breedte 800

Co-packing

Zowel verpak-, inpak-, krimp- als ompakwerk wordt op snelle en kwalitatieve wijze voor je uitgevoerd. Zowel binnen de voeding en voedingsgerelateerde producten als in de non-food ligt onze expertise en kennis.

Detacheren 1

Detacheren

Uw arbeidsbehoefte flexibel voor langere tijd ingevuld. Onze detacheringsoplossingen bieden u flexibiliteit in uw personeelsbestand.

Bekijk ook onze kant en klare oplossingen

Naast onze maatwerkoplossingen bieden we ook kant en klare oplossingen. Eenvoudig in te zetten binnen jouw bedrijf. Bekijk hier de mogelijkheden.

Social Return kant en klaar oplossingen

Kant En Klaar Groen2

Geïnteresseerd?

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

Bezoekadressen