Pso 600X400 (1)
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar
  6. PSO

Ondersteuning bij het behalen van het PSO-keurmerk

Aantoonbaar maatschappelijk ondernemen

Zichtbare bijdrage

Het keurmerk PSO weegt zowel de directe als indirecte bijdrage mee. De directe bijdrage is het plaatsen/detacheren van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De indirecte bijdrage is mogelijk bij inkoop en/of uitbesteden van werk bij bedrijven met een PSO-erkenning of een sociaal ontwikkel bedrijf. Met het keurmerk maakt u zichtbaar wat de bijdrage van uw bedrijf is aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij IBN werken PSO adviseurs. Zij kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een PSO certificaat, het inzichtelijk maken van de doelgroep binnen uw organisatie en het maken van een plan van aanpak om tot een hogere trede in de PSO te komen. Natuurlijk kunnen zij ook ondersteunen bij het werven en selecteren van medewerkers die onder de doelgroep van de PSO vallen.

Wilt u een adviesgesprek met één van onze PSO adviseurs? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.