Fvd Ibn Hr 4048 1
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar
  6. Medewerkers

Medewerkers

De juiste man of vrouw op de juiste plek bij jou; zonder werkgeversrisico’s

Altijd een juiste match

IBN heeft vakkundige, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers. Zij kunnen tegen een marktconform tarief op basis van een detachering bij u aan de slag. In uiteenlopende functies en op alle niveaus, van administratief medewerker tot heftruckchauffeur en bijvoorbeeld facilitair medewerker.

IBN gaat altijd uit van de juiste match. Daarbij is er een nauw overleg tussen de drie betrokken partijen, u als inlener, de medewerker en IBN. Bij detachering is het tarief is maatwerk en afhankelijk van de capaciteit, vaardigheden en behoefte aan begeleiding van de medewerker.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf en de wijze waarop u zo sociaal kunt ondernemen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.