Header Horeca
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de horeca of catering

Werken in de horeca of catering

Ben je op zoek naar een toffe baan en is een uitdaging als horeca- en cateringmedewerker of leidinggevende op jouw lijf geschreven? Dan staat IBN voor jou klaar! Je gaat gasten ontvangen, maaltijden en hapjes bereiden en uitserveren en drankjes serveren aan grote en kleinere groepen mensen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de bezoekers met een goed gevoel weer vertrekken!

Werken in de catering biedt volop variatie

Klinkt werken in de horeca of catering als een uitdaging die bij je past? Ontdek jouw passie bij IBN! Ook in de hospitality bieden we verschillende mogelijkheden aan voor iedereen die extra hulp nodig heeft op de arbeidsmarkt. Maar ook als ondersteunend, leidinggevend staf- of kadermedewerker bij één van de bedrijfsonderdelen biedt IBN kansen. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan ons aanbod horeca en catering vacatures.  

Interieuren IBN Meeters 03

Ontwikkelen in de horeca en catering bij IBN

Bij IBN werk je in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden aan, waardoor je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via ons leerhuis.   

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Catering Gemeenthehuis 13

Wel lef, geen bluf

Voor onze medewerkers creëren een werkomgeving waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol. 

Interieuren IBN Meeters 32

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de catering, dan ga je werken bij de unit Bedrijfsdiensten en geldt voor jou de cao Contractcatering. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Voor het uitvoeren van het werk, krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en indien nodig veiligheidsschoenen. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.

Lekkernijen 4590

Aan de slag bij IBN 

Ben je enthousiast en ga je het liefst zo snel mogelijk aan de slag als horeca- en cateringmedewerker of liever als leidinggevende? Bekijk dan al onze IBN vacatures en ontdek welke functie bij je past! Wil je persoonlijk contact met ons opnemen? Laat het ons dan weten via het contactformulier hieronder. Bovendien kun je altijd langskomen op één van onze locaties. Je vindt onze openingstijden op de contactpagina. We staan voor je klaar.   

We nemen graag contact met je op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.