1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de horeca of catering
FvD-IBN-HR-6006_600x320.jpg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Werken zonder extra ondersteuning
  5. Werken in de horeca of catering

 

De meerwaarde voor gasten kunnen zijn: Werken in de horeca of catering

 

Gelukkig kan het bij IBN

Werken in de catering biedt volop variatie

Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Ook in de catering zijn we actief.

Gasten ontvangen, maaltijden en hapjes bereiden en uitserveren, drankjes serveren aan grote en kleinere groepen mensen en er samen met je collega’s voor zorgen dat de bezoekers met een goed gevoel weer vertrekken? Het kan bij IBN. In onze eigen vergaderlocatie Meeters in Uden of bij andere opdrachtgevers in huis, bijvoorbeeld in bedrijfskantines die door IBN worden gerund. De contacten met de gasten en de afwisselende werkzaamheden zorgen voor volop variatie in je dagelijkse werk.

Lunchbuffet 3_600x400.jpg
IBN medewerkers Veghel 26_600x400 2.jpg

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een informele werksfeer en veel aandacht voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s en medewerkers. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Wel lef, geen bluf

Van onze medewerkers verwachten we dat ze een werkomgeving creëren waarin het plezierig werken is met elkaar. De basis is vertrouwen. We werken hard en zijn trots op wat we doen, wie we zijn en wat we maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het werkgeluk van degenen voor wie IBN er is: mensen die een extra steuntje nodig hebben op de arbeidsmarkt. En dat maakt het werken ook voor ons betekenisvol.

Koffiepauze_600x400.jpg
Lekkernijen_600x400.jpg

De kleine lettertjes

Als je in dienst komt bij IBN in de catering, dan ga je werken bij de unit Bedrijfsdiensten en geldt voor jou de cao Contractcatering. Bij je dienstverband horen een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Voor het uitvoeren van het werk, krijg je alle benodigdheden, zoals werkkleding en indien nodig veiligheidsschoenen. Verder kun je meedoen aan het fietsplan, krijg je gratis fruit op je werkplek en is er een aantrekkelijke kortingsregeling voor sporten bij jou in de buurt.