1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties

Nieuws en publicaties

Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij IBN. We publiceren hier ons jaarverslag, melden nieuwe ontwikkelingen en publiceren prikkelende onderwerpen via ons blog. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

IBN Uden 3 Jeroen Appels 2019 600x320.jpg

IBN Blog: Werkgeluk maakt regio aantoonbaar gelukkiger!

Bij IBN gaan rendement behalen en mensen aan passend werk helpen hand in hand. Lopen de zaken niet goed, dan kunnen we onze medewerkers geen werk bieden, zo simpel is het. De wensen van onze klanten zijn daarom heel belangrijk. Als ik hieraan kan voldoen, word ik daar heel blij van. Toch ervaar ik regelmatig een nóg belangrijkere vorm van werkgeluk. Zoals laatst toen een tevreden medewerker zich onverwachts aandiende.

Lees het blog van Maarten Gielen

IBN-kleding-Oss-24-blog-website-homepage.jpg
Fair_Play_Contract_home.jpg

Nieuws: Partnership IBN BIT special en Janshen-Hahnraths Group

Janshen-Hahnraths Group en BIT special, onderdeel van IBN, gaan voor de komende jaren een samenwerkingsverband aan. BIT special levert werknemers met een specialisme in softwareontwikkeling en ICT-oplossingen. Mede door de aanstaande introductie van online kansspelen in Nederland zet het kansspelbedrijf Janshen-Hahnraths Group in op het versterken van de eigen ICT-structuur.

Lees meer