Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties

Nieuws en publicaties

Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij IBN. We publiceren hier ons jaarverslag, melden nieuwe ontwikkelingen en publiceren prikkelende onderwerpen via ons blog. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

IBN Uden 3 Jeroen Appels 2019 600x320.jpg
IBN_jaarverslag.jpg

Mooie resultaten IBN in 2022

Bijna 3.300 medewerkers aan het werk bij of via IBN en een positief financieel resultaat uit gewone bedrijfsuitoefening. De resultaten van IBN in 2022 zien er bij de afsluiting van het boekjaar goed uit. Belangrijke mijlpalen waren de totstandkoming van de strategie richting 2030 en de viering van het 25-jarige jubileumfeest, twee jaar verlaat door de coronamaatregelen.

Lees meer

Een volwaardig loon voor volwaardig werk: logisch toch?

Naast onze missie mensen te ontwikkelen naar werk en de visie dat ‘iedereen doet mee’ het nieuwe normaal is, hebben we bij IBN drie kernwaarden: ondernemend, verbindend en volwaardig. We pakken kansen, geloven erin dat we samen verder komen en dat iedereen talent heeft dat benut kan worden. Bij echt werk hoort een eerlijke beloning, is onze overtuiging. Maar op dit punt gaat het momenteel gigantisch mis. Als directie zitten we klem, daarom steunen wij onze medewerkers die willen deelnemen aan de landelijke actiedag op 7 juni in Utrecht.

Lees het blog van Marko Terpstra

 

 

 

IBN_actiedag_600x400 (1).jpg