1. IBN
  2. Nieuws
  3. Paasactie Meeters to go en de Udense Uitdaging op 1 april
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Paasactie Meeters to go en de Udense Uitdaging op 1 april

Paasactie Meeters to go en de Udense Uitdaging op 1 april

01 april 2021

Het is zeker geen grap, maar juist een hele serieuze zaak: op 1 april zijn mensen die wel wat extra steun kunnen gebruiken door Meeters to go en de Udense Uitdaging in het zonnetje gezet. Met medewerking van de wijkondersteuners van de gemeente Uden en de wijkwerkers van Ons Welzijn ontvingen in totaal zo’n 160 Udenaren een heerlijke lunch.


Meeters to go is de nieuwe lunch afhaal- en bezorgdienst van IBN. Als een van de founders van de Udense Uitdaging was bij IBN al eerder het idee ontstaan om iets extra’s te doen voor mensen die dat goed kunnen gebruiken. Dat past bij de missie van IBN als sociale onderneming. Met Kerstmis bleek dit nog niet haalbaar te zijn, maar nu sinds 1 maart Meeters to go is geopend, was het goed mogelijk om deze actie voor Pasen op te zetten.

Meeters to go is onderdeel van vergaderlocatie Meeters, een merk van IBN. Hier leren kandidaten het horeca/cateringvak in de praktijk. Meeters to go is een toevoeging aan de vergaderservice en biedt een breed lunchassortiment voor thuis of op kantoor. De actie met de Udense Uitdaging betekent genieten van een heerlijke verse lunch voor de ontvangers en een mooie opdracht voor de kandidaten in de werkleerlijn om hun vaardigheden nog verder onder de knie te krijgen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Inpakken-Lunches-IBN-2-min.jpg Inpakken-Lunches-IBN-3.jpg Inpakken-Lunches-IBN-1.jpg Inpakken-Lunches-IBN-5.jpg