Holtkamper IBN Assemblage 15
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. IBN assembleert de Holtkamper vouwwagen

Timelaps Holtkamper assemblage

Holtkamper is al jarenlang koploper in de markt met luxueuze, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige tenttrailers. IBN zorgt met de assemblage van deze vouwwagens ervoor dat Holtkamper de belofte aan de klant kan blijven waarmaken.

Assemblage proces volledig in beeld

Vanaf het begin is er een intensief en gezamenlijk traject gestart tussen IBN en Holtkamper. De engineers, teamleiders en medewerkers van IBN hebben de ingewikkelde assemblage van de vouwwagen volledig ontleed en de bijna 400 onderdelen teruggebracht naar 35 gedocumenteerde assemblagestappen. Medewerkers van IBN kunnen op deze wijze stap voor stap de vouwwagen opbouwen, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd blijft. Het volledige proces is in beeld; van de eerste schroef tot uiteindelijk een kant-en-klaar exemplaar.

Volgens een vaste werkwijze wordt er vanaf de basis gewerkt. Op verschillende stations binnen de productiehal zijn medewerkers met de verschillende onderdelen tegelijk bezig. Van het chassis opbouwen tot de keuken monteren, maar ook het volledige elektrische netwerk van lichten in de bumper tot de dissel wordt door de medewerkers uitgevoerd. Met als eindresultaat een volledig hoogwaardig afgebouwde vouwwagen, die natuurlijk vervolgens nog op elk detail kwalitatief wordt gekeurd. Alleen bij een 100% foutloze assemblage mogen de vouwwagens de vestiging in Oss verlaten en krijgt elk chassis zijn eigen RDW-gekeurd nummer.

Volledige supply chain verzorging

Naast de assemblage verzorgt IBN ook de volledige supply chain voor Holtkamper en neemt daarmee de volledige inkoop, transport en opslag uit handen nemen. Hiermee wordt Holtkamper ontzorgt in het gehele productie proces, zodat zij zich kunnen focussen op hun verkoopkanalen, innovatie en marketing.

Honderden Holtkampers produceren

Het assembleren van de honderden vouwwagens in de komende jaren zorgt voor hoogwaardig, uitdagend en waardevol werk voor de medewerkers.

1000019967