IBN brengt u het nieuws

IBN biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is.

iStock_16502568_LARGE.jpg
 • IBNUDE1625 ontwerp doos kerstpakket.jpg

  Nieuw van IBN: kerstpakket onder eigen label

  16 juni 2017

  Bijzondere producten, ingepakt door bijzondere mensen. Dat zijn de ingrediënten van het kerstpakket dat IBN onder eigen label op de markt brengt. Het pakket is samengesteld met onder andere artikelen van klanten voor wie IBN inpakwerkzaamheden verricht.

 • Social media redacteur_500.jpg

  Social shift academy; een leerwerkplek in de social media branche

  06 juni 2017

  De Social shift academy is een individueel opleidingstraject en een initiatief van Apostle, een bedrijf uit Oss dat social media diensten levert, in samenwerking met IBN Arbeidsintegratie om deelnemers praktijkervaring te laten opdoen bij een potentiële werkgever.

 • Overhandiging dividend IBN 2017.jpg

  IBN keert maatschappelijk dividend uit aan gemeenten

  18 mei 2017

  IBN heeft in 2016 wederom een positief maatschappelijk rendement behaald. Als Sociale Onderneming herinvesteert IBN dit rendement ten gunste van de missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen bieden door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is. De 11 gemeenten in het werkgebied van IBN krijgen in totaal ruim 900.000 euro dividend toegekend.

 • elementsofwonder.jpg

  Rabobank Uden Veghel: samen met bedrijven talent beter benutten

  04 mei 2017

  Wat kunnen we in Uden doen om meer mensen kansen te bieden op de arbeidsmarkt? Hoe kunnen we de verspilling van talent tegengaan? Tijdens Elements of Wonder, het businessevent op 13 mei 2017, wordt een initiatief gelanceerd om zuiniger om te gaan met het beschikbare talent in Uden. Rabobank Uden Veghel neemt hierin het voortouw, samen met IBN en Wiltec. De boodschap: er is werk voor iedereen!

 • Winfabriek_600.jpg

  De Winfabriek; een unieke samenwerking

  20 april 2017

  Een unieke samenwerking van verschillende bedrijven in de regio Oss heeft geleid tot de oprichting van De Winfabriek, een praktijkgerichte opleiding voor een carrière als procesoperator in de maakindustrie.

 • RAD_2545.JPG

  IBN Facilitair Doet!

  07 april 2017

  Jaarlijks organiseert het Oranjefonds NLdoet, een weekend waarin vrijwilligers zich inzetten voor een sociaal initiatief. In navolging hierop hebben medewerkers van IBN Facilitair op vrijdag 7 april de handen uit de mouwen gestoken bij OBS Camelot in Uden.

 • Pand Oss.jpg

  Positieve maatschappelijke impact voor noordoost Brabant

  06 april 2017

  2016 succesvol jaar voor IBN

 • Dave_03.jpg

  IBN Facilitair wint aanbesteding voor omvorming van de wijk Padbroek in Cuijk

  16 maart 2017

  IBN Facilitair heeft een aanbesteding gewonnen om de complete wijk Padbroek in Cuijk om te vormen. De inrichting van de openbare ruimte is aan vernieuwing toe om verpaupering voor te zijn en de wijk toekomstbestendig te maken. De opdracht bestaat uit de omvorming van het groen (bosplantsoen, bomen, heesters), voetpaden, speelplekken en grondkeringen. IBN Facilitair zorgt voor het ontwerp en de communicatie met de burgers.

 • _MG_6870.jpg

  Vernieuwde leerwerkplaats de Maashorst officieel geopend

  09 maart 2017

  Op maandag 6 maart werd op het voormalig defensieterrein in Nistelrode de gerenoveerde leerwerkplaats door Staatsbosbeheer, Hub Noord-Brabant en IBN officieel geopend. Het gebouw is een voormalig mobilisatie complex van defensie en was aan een opknapbeurt toe.

 • IBN Vergadercentrum - Green Key.jpg

  IBN Vergadercentrum neemt Green Key Gold certificaat in ontvangst

  01 maart 2017

  Ook dit jaar is IBN Vergadercentrum weer gecertificeerd voor het keurmerk Green Key Gold en namen dit certificaat persoonlijk in ontvangst tijdens de uitreiking bij Slot Loevestein. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.