IBN brengt u het nieuws

IBN biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is.

IBN brengt u het nieuws
 • Udens weekblad.png

  Maashorst Maaltijdbox goed ontvangen

  16 oktober 2018

  Foodbloggers en regionale media kregen de kans om als allereerste een gerechtje te proeven uit de Maashorst Maaltijdbox. Een initiatief van de Heische Hoeve en IBN Facilitair. Wat een leuke reacties!

 • blik-op-werk-keurmerk-ibn.jpg

  Keurmerk Blik op Werk voor IBN Arbeidsintegratie

  01 augustus 2018

  Het is weer gelukt: IBN Arbeidsintegratie heeft het Keurmerk Blik op Werk voor de periode tot en met 1 mei 2019 behaald. Dit betekent dat IBN Arbeidsintegratie aan bepaalde eisen voldoet om mensen op een goede manier te begeleiden naar werk.

 • opleiding.jpg

  Opleiding Logistiek gestart in nieuw leerwerktraject

  10 juli 2018

  Een opleiding Logistiek in het leerwerktraject Meters maken, daar zijn op 9 juli zes kandidaten mee gestart. Dit is een extern onderdeel van de werkleerlijn Logistiek. Het is een samenwerking tussen het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, IBN, WSD en Weener XL.  De komende twee jaar worden 400 werkplekken gecreëerd in kansrijke sectoren zoals procestechniek, logistiek, bouw, zorg en horeca. In deze sectoren zitten werkgevers te springen om personeel.

 • or-tea-ibn-2018.jpg

  IBN Productie gecertificeerd bio-ondernemer

  01 juni 2018

  Onlangs is IBN Productie in het bezit gekomen van het keurmerk voor het verpakken van biologische producten. De eerste opdracht is al binnen: het ompakken en verpakken van thee voor de nieuwe klant Or Tea. Zij brengen met leuke verpakkingen biologische smaakvolle Chinese thee op de markt.

 • website-doegoods.jpg

  Website DOEGOODS kerstpakketten live!

  31 mei 2018

  Trots zijn we dat we u vanaf nu 14 kerstpakketten aan onze relaties kunnen bieden. Hele bijzondere, want ieder pakket is gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. De winst uit de verkoop van DOEGOODS kerstpakketten investeren we in ons laaggeletterdheidprogramma. Om nog meer mensen te helpen hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Dat maakt de kerstpakketten van DOEGOODS extra bijzonder.

 • dividend-ibn-2018.jpg

  Positief resultaat IBN = Sociaal dividend voor 11 gemeenten in Noordoost-Brabant

  16 mei 2018


  Bijna 3.800 mensen aan het werk, verschillende mooie nieuwe initiatieven en een positief financieel resultaat. IBN kan terugkijken op een succesvol 2017. En de 11 gemeenten in het werkgebied van IBN profiteren hiervan maximaal mee. In totaal ontvangen zij als eigenaar van IBN bijna 1,3 miljoen euro dividend. Met dit bedrag kunnen zij extra werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 • Groepsfoto_1.jpg

  BSO de Benjamin samen met IBN aan de slag met zwerfafval

  18 april 2018

  Zwerfafval. Op iedere plek in Nederland hebben we er last van. Het geeft ons een onveilig gevoel, het ziet er rommelig uit en het kost ook nog eens een boel geld om het op te ruimen. De gemeente Bernheze en IBN hebben daarom de handen ineen geslagen en het project zwerfafval opgezet. Vier weken lang zijn kinderen van de BSO de Benjamin in Nistelrode op een bijzondere en creatieve manier aan de slag met zwerfafval. Zo leren ze al jong hoe je op een goede manier met afval om kunt gaan.

 • vrouw-gras-ibn-narrow.jpg

  Positieve maatschappelijke impact voor noordoost Brabant

  11 april 2018

  Bijna 3.800 mensen aan het werk, verschillende mooie nieuwe initiatieven en een positief financieel resultaat. IBN kan terugkijken op een succesvol 2017. In toenemende mate ontwikkelt IBN zich tot een bedrijf waar mensen vaak tijdelijk gebruik van maken. Dit vergroot de sociale impact van het bedrijf: immers, zo kunnen er nog meer mensen de mogelijkheden van IBN benutten en hun weg naar werk (terug)vinden: iedereen wint, iedereen winst is dan ook het motto. 

 • Assemblage-voor-DMS-ibn-narrowcast.jpg

  DMS Holland zeer tevreden over de kwaliteit van IBN Productie

  27 maart 2018

  Onlangs bracht DMS Holland een tevredenheidsbezoek aan Productie in Cuijk. Zij spraken hun grote waardering uit voor de kwaliteit van het assemblagewerk voor de Magnusmaster. De Magnusmaster zorgt ervoor dat een schip beter in evenwicht blijft. In een film van het eindproduct kregen medewerkers te zien hoe de onderdelen die zij maken verwerkt worden.

 • vergadercentrum internet.jpg

  IBN Vergadercentrum wint derde prijs Nationale Meeting Award

  23 maart 2018

  We zijn heel trots op het IBN Vergadercentrum: het heeft de derde prijs tijdens de Nationale Meeting Award 2018 in de categorie Large gewonnen. De Nationale Meeting Award is een prijs voor de beste meeting- en eventlocatie in Nederland. Het certificaat is op 12 maart uitgereikt.