Milou Van Sprang En Elly Brouwers 5
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Schoonmaak
  5. Klanttestimonial GGZ schoonmaak

GGZ Oost Brabant

“Samenwerking IBN voelt als partnership”

Sociaal ondernemen vinden we belangrijk

GGZ Oost Brabant is specialist op het gebied van mentale gezondheidszorg. “Hierbij gaan we voor ‘meer mens en minder cliënt’,” vertelt Miloe van Sprang-Roegies, directeur HR & Development. “Met minder focus op het ziektebeeld, kijken we juist naar wat wél kan.” Deze vertaalslag maken zij ook naar de personeelskrapte en het sociaal ondernemen, kijken naar wat wél kan.

Miloe: “GGZ Oost Brabant is PSO-gecertificeerd. Dit keurmerk verdien je niet zomaar. Het geeft aan dat we meer dan gemiddeld sociaal ondernemen. Hierin is ook de samenwerking met IBN meegenomen. Het vraagt om een proactieve houding en we zoeken bewust partners zoals IBN en Talentvol op. Het maatschappelijk ondernemen is waar wij als organisatie voor staan. De medewerkers van IBN verzorgen al jaren naar tevredenheid alle schoonmaakactiviteiten op onze locaties.

'Wij zijn enthousiast over de samenwerking met IBN'

Vriendelijkheid zie je bij IBN overal terug

“Wekelijks zie ik Elly. Zij is medewerker schoonmaak en zorgt er samen met haar collega’s voor dat ons kantoor er weer fris en schoon uitziet. Ze zegt altijd vriendelijk goedemorgen en we maken regelmatig een praatje. Die vriendelijkheid en hartelijkheid zie je overal terug bij IBN.”

Iedereen doet mee

“Onze gemene deler met IBN is: iedereen doet mee. We zeggen het niet alleen, maar we doen het ook. Het inclusief ondernemen brengen we met elkaar in de praktijk. De samenwerking met IBN voelt meer dan een samenwerking. We zijn partners.

'Gastvrij is één van de kernwaardes van GGZ. En dit zien wij ook terug in de samenwerking met IBN'
Miloe Van Sprang En Elly Brouwers 1

Miloe en Ellly