1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Werken in de productie
Header.jpeg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Werken in de productie


Werken in de productie, co-packing of assemblage?

 

Gelukkig kan het bij IBN

 

Bekijk hier alle vacatures in de productie

Wij pakken het met beide handen aan! 

Werken aan een productielijn in een van de locaties van IBN of bij een opdrachtgever in huis. Of producten van A tot Z perfect in elkaar zetten. Het kan allemaal bij IBN. We werken aan een veelheid van producten. Dat maakt elke vestiging anders en elk team in de productie uniek. Er zijn vele mogelijkheden en doorgroei mogelijkheden, je kunt aan de slag als assemblage medewerker of als teamleider. Welke baan in de productie past er bij jou?

Bekijk alle vacatures in de productie

Wil jij graag met je handen werken in een omgeving met fijne collega's? Dan is IBN dé werkgever voor jou! Het is ook mogelijk om te leren in de praktijk. Om alle werkzaamheden zoals een palletwagen rijden goed te leren. Heb je extra ondersteuning nodig, ook dat kan via de Werkleerlijnen van IBN.

Bekijk hier de Werkleerlijn Co-packing

automatten.jpeg

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een fijne werksfeer waar er veel aandacht is voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

foto lamp.jpeg

Volop variatie

Werken aan een productielijn in een van de locaties van IBN of bij een opdrachtgever in huis. Het kan bij IBN. We werken aan een veelheid van producten: van designverlichting tot kerstpakketten, van motoren en scooters tot espressoapparaten. We verpakken stroopwafels en maken automatten en bierpakketten. En nog veel meer: dat maakt elke vestiging anders en elk team in de productie uniek.

“Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost”, vertelt Frank

Frank - medewerker Co-packing bij IBN