1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Werken in de kwekerij
werken in kwekerij.jpg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Werken in de kwekerij


Werken in de Kwekerij?

 

Gelukkig kan het bij IBN

Bekijk hier alle vacatures in het groen

Wij pakken het met beide handen aan! 

Bij werken in de Kwekerij geldt: we beginnen met mooie kwaliteit en zorgen voor topkwaliteit. De kwekerijen van IBN zijn te vinden in Uden, Beugen en Schaijk. Er zijn verschillende functies binnen de kwekerij, denk aan Teamleider of allround medewerker.

Bekijk alle vacatures

Ben je op zoek naar een mooie baan bij een kwekerij waar je de mogelijkheid hebt om door te groeien? Als enthousiaste medewerker met groene vingers kun je bij IBN aan de slag! Heb je extra ondersteuning nodig? Ook dat kan via de Werkleerlijn Kwekerij van IBN

Bekijk hier de Werkleerlijn Kwekerij

ontwikkelen kwekerij.jpeg

Ontwikkeling

Werk je bij IBN dan kun je rekenen op een fijne werksfeer waar er veel aandacht is voor ontwikkeling: van jezelf en van je collega’s. Je kunt deelnemen aan vakgerichte opleidingen en trainingen via het IBN leerhuis. Via ons programma Lekker in je vel zijn er legio cursussen en workshops op het gebied van gezond leven, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

kwekerij.jpeg

Volop variatie

Als medewerker in de kwekerij werk je elke dag met planten. De kwekerijen van IBN staan bekend om de hoogwaardige producten die we afleveren aan de kwekers.

Knippen, steken, beworteling, afharding: het moet allemaal op elkaar afgestemd zijn om het juiste eindproduct te krijgen.

2f7124a51145b7f99dc859657d3b963fc780781f.jpg

"Ik kan mezelf hier ontwikkelen en heb al vele cursussen mogen volgen."

Robert Goddijn - teamleider Kwekerij IBN in Schaijk  

Lees het verhaal van Robert