Groen Milieustraat Haps 22
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Buiten werken

Vacatures op de milieustraat

Bij de milieustraat brengen mensen ruim dertig verschillende soorten afval weg. Jij zorgt er samen met collega’s voor dat dit in de juiste container komt en goed gebeurt. Wij zoeken altijd nieuwe medewerkers die zich willen inzetten voor een schonere wereld.

Gelukkig kan het bij IBN

Medewerker milieustraat

Wil jij afwisselend werk in de buitenlucht? Samenwerken met leuke collega’s die graag een praatje met elkaar maken? En je inzetten voor een schonere wereld? Kies dan voor een baan bij een van onze milieustraten. Hier controleer je of mensen hun afval op de juiste manier weggooien in de containers.

Lees hier meer over de vacature en solliciteer direct

Groen Milieustraat Haps 07

Leren in de praktijk

Heb je nog geen ervaring in de afvalverwerking? Je volgt een opleiding tot medewerker milieustraat en een cursus in gastvrijheid. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij de coördinator.

Je werkt in een team met drie tot acht collega’s. Jullie staan allemaal bij een eigen container, maar werken goed samen om bezoekers zo goed mogelijk te helpen. Natuurlijk is er ook ruimte voor een praatje en gezelligheid.

Alvast een kijkje nemen of er een vacature voor jou bij zit? Bekijk dan ons aanbod milieustraat vacatures.

Groen Milieustraat Haps 24

Solliciteren?

Klik op de button bij de vacature of stuur je motivatie met cv naar solliciteren@ibn.nl
Voor meer informatie over de bovenstaande vacatures kun je Peter Cornelissen bellen op 06-46263933.
Het is ook mogelijk om open te solliciteren, vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wij nemen contact met je op

Akkoord?
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

Bezoekadressen