Groen Speeltoestellen Berghem 05
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. vacatures in het groen

Vacatures in het groen

Je groene vingers volop gebruiken en lekker in de buitenlucht werken? Dat kun je bij IBN buitenwerken in het groen. Speelweides, groenstroken, parken: jij zorgt samen met collega’s voor het onderhoud ervan. Wij zoeken altijd nieuwe medewerkers met hart voor groen.

Vele vacatures in groenwerkzaamheden

We hebben altijd vacatures in het groen, misschien zit er wel iets voor jou bij?
In het groen voer je allerlei groenwerkzaamheden uit. Van het onderhoud van de plantsoenen in de gemeente tot het vegen van paden en het opruimen van afval. Maar ook het schoffelen van de perken in je eigen regio tot het werken met de motorzaag, kettingzaag, grasmaaier en bosmaaier horen bij het werken in het groen. Moeten er bomen worden gesnoeid en hagen geknipt? Of zijn er werkzaamheden in de hoogte? Ook dan worden de medewerkers van het groen bij IBN ingeschakeld.

Vacatures in het groen

Groen Udens College 06

Het groen leren in de praktijk

Klinkt werken in de buitenlucht als een uitdaging die bij je past? We hebben altijd vacatures in het groen. Nog geen ervaring in de groenvoorziening of vaktechnische kennis van machines? Geen punt! Wij leiden je op. We vinden het belangrijker dat je het leuk vindt om in de buitenlucht te werken. Met trainingen in de praktijk en eventuele opleidingen bereiden we je voor op een afwisselende baan.

Alvast een kijkje nemen of er een vacature voor jou bij zit? Bekijk dan ons aanbod groen vacatures.

Groen Onderhoud Bossen Maashorst 10

Solliciteren?

Klik op de button bij de vacature of stuur je motivatie met cv naar solliciteren@ibn.nl
Het is ook mogelijk om open te solliciteren, vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wij nemen contact met je op

Akkoord?
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

Bezoekadressen