1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in de schoonmaak
IBN medewerkers Veghel 14 + logo 600x320_ccexpress.jpeg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in de schoonmaak

Vacatures in de schoonmaak

Je wilt de plek waar je werkt er spik en span uit laten zien. Dit ga je doen op werktijden die jou passen. Dit kan 's ochtends vroeg of later op de dag en dicht bij huis. Dit allemaal in overleg. Er is plaats voor iedereen met of zonder ervaring.

Gelukkig kan het bij IBN

Klik hier voor alle schoonmaakvacatures

Werken in de schoonmaak

Bij IBN houden we scholen, kantoren en verzorgingshuizen schoon. Jij zorgt er samen met collega’s voor dat de ruimte weer op orde is. Wij zoeken altijd nieuwe medewerkers die aan de slag willen in de schoonmaak.

Schoonmaak vacatures

Samen met collega’s zorg jij voor schone en frisse gebouwen. Dat kunnen kantoren zijn, maar ook scholen en verzorgingshuizen. Samen verdelen jullie de taken, zodat iedereen telkens andere werkzaamheden heeft. Je maakt de ruimtes zoals klaslokalen schoon, gangen, trappen, de toiletten, kantoren en een misschien wel eens een gymzaal. De werkzaamheden zijn onder andere stofzuigen, dweilen, tafels reinigen en prullenbakken legen. Wanneer er geen leerlingen of personeel in de ruimten aanwezig zijn, zorg je ervoor dat het er weer piekfijn uit gaat zien.

Samen met jou kijken we waar en op welke tijden je gaat werken.

Wil jij weten welke schoonmaakvacatures er bij IBN zijn? Bekijk dan hier alle vacatures in de schoonmaak.

Bekijk alle vacatures schoonmaak

Schoonmaak Raadhuis 1 600x400 web.jpg
Schoonmaak  600x400 web.jpg

Vacatures 1e medewerker schoonmaak

Wil je graag een team aansturen en als 1e medewerker aan de slag? Ook dat kan bij IBN. We hebben regelmatig vacatures voor 1e medewerker schoonmaak. Je stuurt een team schoonmaakmedewerkers aan. Je team bestaat uit meerdere medewerkers die op een of meerdere objecten werkzaam zijn. Je houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden en controleert de kwaliteit van de werkzaamheden. Je maakt planningen voor het werk dat je samen met je team gaat doen. Vervolgens zorg jij voor de organisatie van het werk. Jij kijkt dus wat er gedaan moet worden en verdeelt de taken.

Bekijk alle schoonmaakvacatures

Leren in de praktijk

Het is fijn als je ervaring hebt in de schoonmaak, maar het vak in de praktijk leren is ook mogelijk. In het begin loop je mee met een collega en volg je de basisopleiding schoonmaken. In ieder pand hangt een lijst, zodat jij precies weet wat er moet gebeuren. Sommige taken keren vaak terug, bijvoorbeeld tafels afstoffen. Andere werkzaamheden voer je bijvoorbeeld eens per maand uit, zoals de deuren poetsen.

Schoonmaak Raadhuis 09_600x400web.jpg
Schoonmaak Helmond-Uden-Oss-Veghel.jpg

Werken bij jou in de buurt

De locaties om schoon te maken zijn altijd in de buurt. Misschien zelfs bij jou om de hoek. We hebben dan ook regelmatig schoonmaakvacatures in Helmond, maar ook hebben we regelmatig schoonmaakvacatures in Meierijstad (vaak Veghel) en Oss. Maar ook voor Uden hebben we schoonmaakvacatures en in Land van Cuijk worden ook regelmatig schoonmaakvacatures uitgezet. En natuurlijk in alle dorpen en gemeenten die in deze regio liggen.

Samen met jou kijken we waar en op welke tijden je gaat werken.

Word jij onze nieuwe collega?

Klik op de button bij de vacature of stuur je motivatie met cv naar solliciteren@ibn.nl
Het is ook mogelijk om open te solliciteren, vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wij nemen contact met je op

* = verplicht veld