Schoonmaak School 23
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in de schoonmaak

Vacatures in de schoonmaak

Bij IBN houden we scholen, kantoren en verzorgingshuizen schoon. Jij zorgt er samen met collega’s voor dat de ruimte weer op orde is. Wij zoeken altijd nieuwe medewerkers die aan de slag willen in de schoonmaak.

Met veel plezier werken in de schoonmaak!

Eer van je werk, anderen kunnen begeleiden en samenwerken met leuke collega's. Voorbeelden van wat medewerkers leuk vinden aan hun werk. Ze vertellen erover in de film.

 

Medewerkers vertellen over hun werk in de schoonmaak

Schoonmaakmedewerkers (1)

Medewerkers vertellen over hun werk in de schoonmaak

De schoonmaak vacatures van IBN

Samen met collega’s zorg jij voor schone en frisse gebouwen. Dat kunnen kantoren zijn, maar ook scholen en verzorgingshuizen. Samen verdelen jullie de taken, zodat iedereen telkens andere werkzaamheden heeft. Je maakt de ruimtes zoals klaslokalen schoon, gangen, trappen, de toiletten, kantoren en een misschien wel eens een gymzaal. De werkzaamheden zijn onder andere stofzuigen, dweilen, tafels reinigen en prullenbakken legen. Wanneer er geen leerlingen of personeel in de ruimten aanwezig zijn, zorg je ervoor dat het er weer piekfijn uit gaat zien.

Samen met jou kijken we waar en op welke tijden je gaat werken.

Wil jij weten welke schoonmaakvacatures er bij IBN zijn? Bekijk dan hier alle vacatures in de schoonmaak.

Bekijk alle vacatures in de schoonmaak

Schoonmaak Raadhuis 1

Vacatures 1e medewerker schoonmaak

Wil je graag een team aansturen en als 1e medewerker aan de slag? Ook dat kan bij IBN. We hebben regelmatig vacatures voor 1e medewerker schoonmaak. Je stuurt een team schoonmaakmedewerkers aan. Je team bestaat uit meerdere medewerkers die op een of meerdere objecten werkzaam zijn. Je houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden en controleert de kwaliteit van de werkzaamheden. Je maakt planningen voor het werk dat je samen met je team gaat doen. Vervolgens zorg jij voor de organisatie van het werk. Jij kijkt dus wat er gedaan moet worden en verdeelt de taken.

Vacatures in de schoonmaak

IBN Mirelle Van Venrooij 03

Leren in de praktijk

Het is fijn als je ervaring hebt in de schoonmaak, maar het vak in de praktijk leren is ook mogelijk. In het begin loop je mee met een collega en volg je de basisopleiding schoonmaken. In ieder pand hangt een lijst, zodat jij precies weet wat er moet gebeuren. Sommige taken keren vaak terug, bijvoorbeeld tafels afstoffen. Andere werkzaamheden voer je bijvoorbeeld eens per maand uit, zoals de deuren poetsen.

Schoonmaak Raadhuis 9

Werken als schoonmaker bij jou in de buurt

De locaties om schoon te maken zijn altijd in de buurt. Misschien zelfs bij jou om de hoek. We hebben dan ook regelmatig schoonmaakvacatures in Helmond, maar ook hebben we regelmatig schoonmaakvacatures in Meierijstad (vaak Veghel) en Oss. Maar ook voor Uden hebben we schoonmaakvacatures en in Land van Cuijk worden ook regelmatig schoonmaakvacatures uitgezet. En natuurlijk in alle dorpen en gemeenten die in deze regio liggen.

Samen met jou kijken we waar en op welke tijden je gaat werken.

Alpheios Klantcasus 09

Word jij onze nieuwe collega?

Klik op de button bij de vacature of stuur je motivatie met cv naar solliciteren@ibn.nl
Het is ook mogelijk om open te solliciteren, vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Neem contact met mij op

Akkoord?
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

Bezoekadressen