IBN Leerlijn Distributie 12
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Werken in de productie

Vacatures productiemedewerker

Van het monteren van een designlamp tot inpakwerk van suikerzakjes. Het werk in de productie bij IBN is heel divers. Wij zoeken altijd nieuwe medewerkers die aan de slag willen in de productie.

Gelukkig kan het bij IBN

Vacatures productiemedewerker – assemblage

Binnen de assemblage zet je producten in elkaar die over de hele wereld verkocht worden. Dat kan gaan van een designlamp tot een Brekr brommer of een espressoapparaat. Maak ook het locken, borden en afwerken van automatten is mogelijk bij IBN: we doen het allemaal.

Als productiemedewerker heb je een belangrijke rol om alle producten op de juiste wijze in elkaar te zetten. Je begint met een aantal losse onderdelen en een duidelijke montage uitleg. En als jij klaar bent, staat er een kant-en-klaar product.

Bekijk alle vacatures in de productie

Assemblage Brekr 15

Vacatures productiemedewerker – Co-packing

Als medewerker Co-packing zorg je dat producten op de juiste wijze worden verpakt. De vrachtwagen van een leverancier zorgt voor grote pallets met dozen. Deze worden in het magazijn uitgeladen. In de dozen zitten producten die in kleinere doosjes verpakt moeten worden. Als productiemedewerker pak je artikelen uit, telt ze af en zet ze op de lopende band. Of je zorgt dat de artikelen ingepakt worden in dozen, zet de dozen op een pallet en sealt ze. Tussendoor ruim je plastic en kartonafval op en aan het eind van de dag maak je je werkplek schoon. De producten die je inpakt, vind je terug in de grote supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo en Plus.

Bekijk alle vacatures in de productie

Co Packing Disposables (2)

Vacatures teamleider productie

Wil je graag een team aansturen dan heb je als (assistent) teamleider bij productie van IBN leuk, technisch en afwisselend werk. Of het nu gaat heftruckonderdelen ompakken, levensmiddelen verpakken en het in elkaar zetten van designlampen: we doen het allemaal. Jij zorgt dat het werk in jouw team gesmeerd loopt. En met je werkhouding en de manier waarop je met anderen omgaat, ben je een voorbeeld voor je collega’s.

Assemblage 7

Leren in de praktijk

Het is fijn als je ervaring hebt in de productie, maar het vak in de praktijk leren is zeker mogelijk. In het begin loop je mee met een collega en je krijgt een zorgvuldige uitleg hoe je stap voor stap het werk moet doen. Door de grote diversiteit in verschillende werksoorten is het altijd mogelijk om te wisselen in werk als je daar aan toe bent. Er zijn werkzaamheden die je zittend kunt doen aan een verstelbare werktafel en stoel/kruk, maar er zijn ook diverse werkzaamheden die vragen dat je ook een tijdje kan staan. Samen kijken we naar de beste plek voor jou.

Magazijn Klein (3)

Werken in de productie bij jou in de buurt

IBN heeft productielocaties in Oss, Veghel en Cuijk. Daarnaast zijn er teams die bij klanten op locatie werken. We werken onder andere samen met Medica, Daelmans, Pro Develop, Moooi, Kühne & Nagel, Sligro, Berco, Hyster-Yale, Paardekooper Verpakkingen en Marel.

Collage

Solliciteren?

Klik op de button bij de vacature of stuur je motivatie met cv naar solliciteren@ibn.nl. Het is ook mogelijk om open te solliciteren, vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wij nemen contact met je op

Akkoord?
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

Bezoekadressen