1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Werken in de productie
Leerlijn IBN
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Werken in de productie

Vacatures productiemedewerker

Van het monteren van een designlamp tot inpakwerk van suikerzakjes. Het werk in de productie bij IBN is heel divers. Wij zoeken altijd nieuwe medewerkers die aan de slag willen in de productie.


Gelukkig kan het bij IBN


Bekijk hier alle vacatures in de productie

Vacatures productiemedewerker – assemblage

Binnen de assemblage zet je producten in elkaar die over de hele wereld verkocht worden. Dat kan gaan van een designlamp tot een Brekr brommer of een espressoapparaat. Maak ook het locken, borden en afwerken van automatten is mogelijk bij IBN: we doen het allemaal.

Als productiemedewerker heb je een belangrijke rol om alle producten op de juiste wijze in elkaar te zetten. Je begint met een aantal losse onderdelen en een duidelijke montage uitleg. En als jij klaar bent, staat er een kant-en-klaar product.

Bekijk alle vacatures in de productie

Assemblage Brekr 15 600x400 web.jpg
Co-packing disposables (2) 600x400 web.jpg

Vacatures productiemedewerker – Co-packing

Als medewerker Co-packing zorg je dat producten op de juiste wijze worden verpakt. De vrachtwagen van een leverancier zorgt voor grote pallets met dozen. Deze worden in het magazijn uitgeladen. In de dozen zitten producten die in kleinere doosjes verpakt moeten worden. Als productiemedewerker pak je artikelen uit, telt ze af en zet ze op de lopende band. Of je zorgt dat de artikelen ingepakt worden in dozen, zet de dozen op een pallet en sealt ze. Tussendoor ruim je plastic en kartonafval op en aan het eind van de dag maak je je werkplek schoon. De producten die je inpakt, vind je terug in de grote supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo en Plus.

Bekijk alle vacatures in de productie

Vacatures teamleider productie

Wil je graag een team aansturen dan heb je als (assistent) teamleider bij productie van IBN leuk, technisch en afwisselend werk. Of het nu gaat heftruckonderdelen ompakken, levensmiddelen verpakken en het in elkaar zetten van designlampen: we doen het allemaal. Jij zorgt dat het werk in jouw team gesmeerd loopt. En met je werkhouding en de manier waarop je met anderen omgaat, ben je een voorbeeld voor je collega’s.

Magazijn klein (5).jpg

Leren in de praktijk

Het is fijn als je ervaring hebt in de productie, maar het vak in de praktijk leren is zeker mogelijk. In het begin loop je mee met een collega en je krijgt een zorgvuldige uitleg hoe je stap voor stap het werk moet doen. Door de grote diversiteit in verschillende werksoorten is het altijd mogelijk om te wisselen in werk als je daar aan toe bent. Er zijn werkzaamheden die je zittend kunt doen aan een verstelbare werktafel en stoel/kruk, maar er zijn ook diverse werkzaamheden die vragen dat je ook een tijdje kan staan. Samen kijken we naar de beste plek voor jou.

Werken bij jou in de buurt

IBN heeft productielocaties in Oss, Veghel en Cuijk. Daarnaast zijn er teams die bij klanten op locatie werken. We werken onder andere samen met Medica, Daelmans, Pro Develop, Moooi, Kühne & Nagel, Sligro, Berco, Hyster-Yale, Paardekooper Verpakkingen en Marel.

Solliciteren?

Klik op de button bij de vacature of stuur je motivatie met cv naar solliciteren@ibn.nl. Het is ook mogelijk om open te solliciteren, vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wij nemen contact met je op

* = verplicht veld

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

 • Uden
  Hockeyweg 5
  5405 NC Uden
  Bezoektijden: 08.00 tot 18.00 uur
  Route
 • Oss
  Industrielaan 63
  5349 AE Oss
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Veghel
  Kennedylaan 10
  5466 AA Veghel
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Cuijk
  Korte Beijerd 10
  5431 NP Cuijk
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Schaijk (Kwekerij)
  Udensedreef 4B
  5374 RK Schaijk
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Helmond (bedrijfsdiensten)
  Zandstraat 96
  5705 AZ Helmond
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • Beugen (Kwekerijen)
  Provinciale weg 17A
  5835 CZ Beugen
  Bezoektijden: 08.00 tot 17.30 uur
  Route
 • IBN Washuis
  De Deken van Miertstraat 8
  5461 JN Veghel
  Bezoektijden: 7.30 - 16.30 uur