IBN Kwekerij Schaijk 58 Uitsnede
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Vacatures in de kwekerij

Vacatures in de Kwekerij

Je groene vingers volop gebruiken en lekker met planten werken? Kom dan werken in één van de kwekerijen van IBN. Aarzel niet en kijk bij de vacatures van de kwekerij of stuur een open sollicitatie.

Gelukkig kan het bij IBN

Aan het werk als medewerker kwekerij

Heb je groene vingers en wil je werken met planten? Dan is werken bij een kwekerij is een hele mooie functie en bij IBN zijn er regelmatig vacatures voor kwekerij medewerker. Afhankelijk van de vacature op de kwekerij, kan het werken op een kwekerij heel verschillend zijn. Of je nu werkt in het begin proces door stekken te knippen of het werken in de kas met bijvoorbeeld de wiedmachine, de dag is zeer divers. En is het werken in de plantenwereld of in de tuinbouw nieuw voor je? Je kunt rekenen op goede begeleiding. 

IBN Kwekerij Schaijk 42B

Verschillende vacatures in onze plantenkwekerijen

Lijkt het je leuk om met planten te werken? Als medewerker kwekerij doe je dit elke dag. Je knipt een stekje (een klein takje) en plaatst deze vervolgens in een potje, waar het kan groeien. Dit takje wordt uiteindelijk een klein boompje. Ook het telen van planten, werken met machines en het onderhouden van de planten in de kassen kan onderdeel van je werk zijn. Er zijn regelmatig verschillende vacatures in de plantenkwekerij, maar mocht je nog niet eerder in een kwekerij hebben gewerkt? Ook dat is geen probleem, dan wordt je bij IBN opgeleid in een werkleerlijn. 
Alvast een kijkje nemen of er een vacature voor jou bij zit? Bekijk dan ons aanbod kwekerij vacatures.

IBN Kwekerij Schaijk 45

Solliciteer jij op onze vacatures in de kwekerij?

Iedereen start hier met het knippen van stekjes. Dat gebeurt gezellig aan tafels. De sfeer is heel relaxed. Op het moment dat je het knippen onder de knie hebt, leer je stekjes te potten. Hier ontwikkel je je gevoel voor het kweken van de planten. In de kas assisteer je met het onderhoud zoals wieden, snoeien met een knipschaartje en water geven. Elke ochtend hoor je wat je die dag kunt gaan doen. Heb je nog niet eerder in een kwekerij gewerkt dan is dat geen probleem. We bieden een intern trainingsprogramma via een werkleerlijn aan en zorgen zo dat er vakopgeleide mensen bij IBN werken.

Wil jij werken in één van de Kwekerijen van IBN? Aarzel dan niet en kijk bij de vacatures van de kwekerij of stuur een open sollicitatie.

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Kwekerij Schaijk 52

Een van de grootste stekbedrijven in Europa!

Sierheesters, sier- en haagconiferen, vaste planten, klimplanten en klein fruit: onze kwekerijen hebben stekken van meer dan duizend soorten tuinplanten. En gedurende het hele jaar kweken we stekken naar de wens van de klant, waarbij we elke keer weer een topproduct afleveren! Onze circa 200 medewerkers maken dagelijks 100.000 stuks stek op de kwekerij in Uden, Schaijk en Beugen.

Kwekerij Uit De Lucht

Kwekerij IBN één van de grootste van Europa

Met veel plezier aan de slag in één van de kwekerijen

“Ik werk hier al meer dan twintig jaar en ben nog steeds ontzettend trots als ik onze tuinbouwkas binnenstap. Samen met een hecht team verwerk je mooie producten. Onze professionele kwekerij staat zelfs in de top 3 als het gaat om tuinplanten! Onze mensen zijn hier graag en het werk biedt hun plezier en structuur. Gelukkig kan het bij IBN.”

Gerard - supervisor Kwekerij IBN

Kwekerij Gerard

Solliciteren op de vacatures medewerker in de kwekerij?

Klik op de button bij de vacature of stuur je motivatie met cv naar solliciteren@ibn.nl
Het is ook mogelijk om open te solliciteren, vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wij nemen contact met je op

Akkoord?
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

Bezoekadressen