Beheerder 10
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. Werken in de hospitality

Vacatures in de hospitality

Van gastvrouw tot beheerder van een ontmoetingscentrum. Werken in de hospitality is veelzijdig en er zijn dus ook veel mogelijkheden bij IBN. Er zijn regelmatig vacatures in de hospitality.

Gelukkig kan het bij IBN

Hospitality vacatures

Jouw werkplek is hét punt waar mensen samenkomen. Je bent dus sociaal en werkt graag samen met mensen. Dat start al in het werk van receptionist of gastvrouw/heer. Hierbij sta je iedereen vriendelijk te woord en zorgt ervoor dat de juiste mensen elkaar treffen. Maar ook als beheerder van een sporthal of ontmoetingscentrum zorg je dat alles gereed is voor de bezoeker. Je bent het visitekaartje van de organisatie.

Bekijk alle vacatures in de hospitality

Gastheer En Gastvrouw 6

Vacatures beheerder/ conciërge sporthal of ontmoetingsplek

Als beheerder of conciërge opent en sluit je een sporthal of centrum en leidt alles daartussenin in goede banen. Is er bijvoorbeeld een vergadering? Dan zet jij tafels en stoelen klaar. En staat er nóg een vergadering op de planning? Dan zorg jij dat de ruimte op tijd weer beschikbaar is. De baan is lekker afwisselend. De ene keer vervang je een lamp, de andere keer veeg je de stoep. En omdat jij alle hoeken van het gebouw kent, sta je behulpzaam klaar voor bezoekers. Bijvoorbeeld om ze de weg te wijzen.

Maar het kan ook zo zijn dat je vertelt hoe en wanneer de horecamedewerkers en vrijwilligers wanneer wat moeten doen. Soms is dat hard werken, bijvoorbeeld bij een sporttoernooi met veel bezoekers. Op andere momenten heb je juist volop tijd om een praatje te maken met bezoekers. Juist die afwisseling maakt jouw werk zo leuk.

Bekijk alle vacatures in de hospitality

Beheerder Sporthal 01

Solliciteren?

Klik op de button bij de vacature of stuur je motivatie met cv naar solliciteren@ibn.nl. Het is ook mogelijk om open te solliciteren, vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wij nemen contact met je op

Akkoord?
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Postadres

Postbus 660
5400 AR Uden
Centraal nummer: (0413) 33 44 55
info@ibn.nl

Bezoekadressen