1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Vacatures (Intern)
  5. Stage vakbekwaam hovenier MBO 3

Stage vakbekwaam hovenier MBO 3

Het aanleggen en onderhouden van tuinen en parken is jouw grote passie. En alles wat daar rondom heen geregeld dient te worden om dat te kunnen realiseren, daar word jij blij van. Als stagiair bij IBN krijg je veel kansen om verder te groeien en zo nog beter te worden in jouw vak!

Als stagiair kom je te werken in een dynamische omgeving waarin persoonlijke groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw professionele ontwikkeling. Als stagiair ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt maar ook waar je goed in bent en nog beter in kunt worden. Dat is stagelopen bij IBN.


Volg jij een mbo-opleiding niveau 3 richting Vakbekwaam hovenier? En wil je snel als stagiair aan de slag bij één van de grootste werkgevers in de regio, waar werken in het groen een belangrijke discipline is?


Dit ga je doen

Als vakbekwaam hovenier weet jij waar je aan moet denken bij de aanleg van een tuin of park. Je weet hoe om te gaan met machines en op welke wijze je communiceert met klanten en medewerkers. Met jouw kennis en vakmanschap maak je samen met ons echt iets moois.


Dit krijg je van ons

We zien je als volwaardige collega en bieden je de mogelijkheid om met je eigen ideeën aan de slag te gaan. Het is aan jou om hierin ondernemend te zijn en deze kansen ook te grijpen. Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand als je 32-40 uur bij ons stage komt lopen. Je kan bij ons ook minder uren stage komen lopen en dan is je stagevergoeding naar rato van het aantal uren.


Je krijgt een vaste begeleider binnen IBN. Hij of zij werkt op de afdeling waar je stageloopt en is je eerste aanspreekpunt bij vragen. Daarnaast kun je makkelijk in contact komen met collega’s die je verder kunnen helpen bij vragen over bijvoorbeeld je doorgroeimogelijkheden of jouw persoonlijke ontwikkeling.


Dit ben jij

Je werkt graag buiten en het is geen probleem om fysieke werkzaamheden te verrichten. Je kunt goed met mensen omgaan en samenwerken. Je hebt basiskennis van planten en bomen en kunt met machines werken. Je volgt de mbo-opleiding niveau 3 richting Vakbekwaam hovenier. 


IBN: met werk meer mens

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Zo leiden we mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. 


Word jij onze nieuwe collega?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina.


Vragen?

Wil je meer informatie over deze stageplaats? Neem dan contact op Eva Jongedijk, adviseur Talent & Werk, via telefoonnummer 06-28639176Welkom bij IBN

Welkom bij IBN