1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Medewerker schoonmaak school 15-20 uur - Oss

Medewerker schoonmaak school 15-20 uur - Oss

Jij zorgt ervoor dat de school waar je werkt er netjes en schoon uit ziet. Zo draag je er aan bij dat de klant tevreden is. Én zorg je voor een lach op de gezichten van de leerlingen van de school.

Dit ga je doen

Je gaat werken op een middelbare school in Oss. Je maakt lokalen, gangen, trappen, toiletten, de kantine en een aantal kantoren schoon. De werkzaamheden zijn onder andere stofzuigen, dweilen, tafels reinigen en prullenbakken legen. We zoeken een medewerker die voor 4 uur per dag beschikbaar is, 20 uur per week, van maandag t/m vrijdag. Je werktijden zijn in de ochtend van 7.00-11.15 of in de middag van 13.15 - 17.30 uur. Als de vacature je aanspreekt maar de werktijden passen niet, dan is in overleg een aanpassing op de uren mogelijk.


Dit krijg je van ons

 • Een salaris tussen € 13,42 en € 14,78 bruto per uur volgens de cao Schoonmaak. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. 
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 8% vakantiegeld
 • Een goede pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering.
 • Vakantieopbouw bedraagt 10% van ieder betaald uur.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Er is volop aandacht voor jouw gezondheid, met onder meer kookworkshops en sportieve activiteiten.
 • Deelname aan het IBN Fietsplan.


Jouw team

Je werkt samen in een team van 4 à 5 collega's. Samen zorgen jullie ervoor dat de school er aan het einde van je werkdag weer schoon en fris uitziet. Met vragen kun je altijd terecht bij de eerste medewerker.


Collega aan het woord

Margareth werkt als medewerker schoonmaak bij IBN.

“Al meer dan 25 jaar werk ik in de schoonmaak. Ik heb dus al heel wat panden van binnen en buiten gezien! Overal zien mensen me graag komen, omdat ik ervoor zorg dat de ruimtes waarin ze leven of werken weer netjes zijn. Ook is bij IBN alles goed geregeld. Zo kun je opleidingen volgen als je dat wilt. En als je nieuwe materialen nodig hebt, hoef je maar te bellen. De waardering van mensen en de betrokkenheid van IBN, maken dat ik met plezier naar mijn werk ga.”


Dit ben jij

Je bent een echte aanpakker die graag het voortouw neemt. Je stelt je flexibel op om samen met je collega's de klus te klaren. Als je ervaring hebt in de schoonmaak is dat fijn. Als je geen ervaring hebt, bieden we jou de kans om het vak te leren.


Verder:

 • Ben je fysiek in staat om schoonmaakwerkzaamheden te doen
 • Kun je zowel zelfstandig als samen met collega's werken
 • Kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen of ben je bereid deze aan te vragen


IBN: met werk meer mens

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Zo leiden we mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.


Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers.


Word jij onze nieuwe collega?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina.


Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Mirelle van Venrooij, 06-18308695.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Collega aan het woord

Collega aan het woord