1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Medewerker Schoonmaak in Gennep

Medewerker Schoonmaak in Gennep

Jij zorgt ervoor dat de school waar je werkt er netjes en schoon uit ziet. Zo draag je er aan bij dat de leerlingen graag naar school gaan. Én zorg je voor een lach op de gezichten van het personeel.

Dit ga je doen

Je maakt de klaslokalen schoon, de toiletten, de kantine, kantoren en de gymzaal. Wanneer er geen leerlingen of personeel in de ruimten aanwezig is, zorg je ervoor dat de ruimte weer op orde is. Dit doe je samen met je team. Je werkt op je eigen afdeling maar springt ook in op andere plekken als dit nodig is. Je werktijden zijn of in de ochtenduren van 8:45 uur tot 10:45 uur, of in de middaguren van 13:00 uur tot 17:30 uur en op de woensdag vanaf 12:15 uur tot 17:30 uur.


Dit krijg je van ons

 • Tussen € 13,42 en € 14,78 bruto per uur.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.
 • 8% vakantiegeld.
 • Eindejaarsuitkering.
 • Jaarlijks minimaal vijf weken verlof als je fulltime werkt.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Leuke extra’s, zoals korting op een fitnessabonnement, keuze uit een uitgebreid activiteitenprogramma en deelname aan het IBN Fietsplan.


Jouw team

Met je team zorg je voor het schoonmaken van een afdeling. Iedereen helpt elkaar hierbij. Soms moet je hard werken om een klus op tijd af te krijgen, maar vaak springen collega’s die al klaar zijn, bij. 

Je kunt met vragen altijd terecht bij de conciërges en leerkrachten van de school. Iedereen kent elkaar binnen de school, wat het contact gemakkelijk maakt. Als je er echt niet uit komt, kun je ook altijd bij de werkleiding terecht. 


Dit ben jij

Je bent een harde werker, flexibel en vindt het niet erg om in een drukke omgeving te werken. Je bent klantvriendelijk en je kunt goed samenwerken. Je bent fysiek in staat om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.


Werk aan jouw toekomst bij IBN

Bij IBN bouw je aan je loopbaan. Vanuit je eigen talenten. We leiden je op tot vakkracht, zodat je aan de slag kunt bij een werkgever uit ons netwerk. Of bij onze eigen teams voor bijvoorbeeld schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Kortom: we geven jou een leuke baan én mooie kansen voor je toekomst. 


Bekijk de verhalen van de mensen die jou voorgingen. 


Lijkt dit je een leuke baan?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. Dat kan tot en met 1 juni 2024.


Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Arno Kusters, via 0413 28 29 69.

 Collega aan het woord

Collega aan het woord