1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Medewerker schoonmaak algemeen Cuijk / Boxmeer

Medewerker schoonmaak algemeen Cuijk / Boxmeer

Als medewerker schoonmaak zorg jij voor veel vrolijke gezichten. Want van een schone werkplek of woonruimte wordt iedereen blij. Wil jij met werken in de schoonmaak voor vrolijke gezichten zorgen in de regio Cuijk/ Boxmeer? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Bij IBN houden we scholen, kantoren en verzorgingshuizen schoon. Samen met jou kijken we waar en op welke tijden je gaat werken . In het begin loop je mee met een collega en volg je de basisopleiding schoonmaken. In ieder pand hangt een lijst, zodat jij precies weet wat er moet gebeuren. Sommige taken keren vaak terug, bijvoorbeeld tafels afstoffen. Andere werkzaamheden voer je bijvoorbeeld eens per maand uit, zoals de deuren poetsen. 

Je gaat het werk verrichten in de regio Cuijk/Boxmeer.


Dit krijg je van ons

 • Een salaris tussen € 12,58 en € 14,35 bruto per uur volgens de cao Schoonmaak. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. 
 • 8% vakantiegeld
 • Een goede pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering.
 • Vakantieopbouw bedraagt 10% van ieder betaald uur.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals luchtige werkkleding.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Is er volop aandacht voor jouw gezondheid, met onder meer kookworkshops, sportieve activiteiten en gratis fruit op de werkplek
 • Deelname aan het IBN Fietsplan.


Jouw team

Met jouw team zorg jij voor schone en frisse gebouwen. Dat kunnen kantoren zijn, maar ook hotels, scholen en verzorgingshuizen. Samen verdelen jullie de taken, zodat iedereen telkens andere werkzaamheden heeft. Heb je vragen tijdens het werk? Dan kun je altijd bellen naar jouw objectleider.


Collega aan het woord

Margareth werkt als medewerker schoonmaak bij IBN.

“Al meer dan 25 jaar werk ik in de schoonmaak. Ik heb dus al heel wat panden van binnen en buiten gezien! Overal zien mensen me graag komen, omdat ik ervoor zorg dat de ruimtes waarin ze leven of werken weer netjes zijn. Ook is bij IBN alles goed geregeld. Zo kun je opleidingen volgen als je dat wilt. En als je nieuwe materialen nodig hebt, hoef je maar te bellen. De waardering van mensen en de betrokkenheid van IBN, maken dat ik met plezier naar mijn werk ga.”


Dit ben jij

Onze klanten zien jou heel graag komen. Omdat je altijd vrolijk bent én omdat je graag goed schoonmaakt. Je groet mensen en wilt anderen graag helpen. 


Verder:

 • Ben je een echte aanpakker
 • Fysiek in staat om schoonmaakwerkzaamheden te doen
 • Werk je graag samen


IBN: met werk meer mens

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Zo leiden we mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.


Riekie vertelt meer over het werken in de schoonmaak

Riekie vertelt meer over het werken in de schoonmaak