1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Vacatures (Intern)
  5. HR-stagiair

HR-stagiair

Een unieke hr-stage waarbij je écht impact maakt? Bij IBN in Oss/Uden hebben we die voor je! Als hr-stagiair draag jij bij aan het werkgeluk van mensen die extra ondersteuning naar werk nodig hebben. Bij IBN ontwikkel jij je tot een échte hr-generalist. Maak het verschil voor een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.

Dit ga je doen als hr-stagiair

Sta jij in de startblokken om te groeien in een stage die even betekenisvol als uitdagend is? Mooi! Als stagiair maak jij op meerdere manieren het verschil voor collega’s die werken in de schoonmaak of het groenonderhoud en die wat extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. 


Het leuke aan deze stage? Dat de focus ligt op het adviseren van leidinggevenden, waardoor je groeit in je adviserende rol. Van uitdagingen op het gebied van verzuim tot ontwikkelings- en wervingsvraagstukken. Het boeiende? De dossiers zijn soms uitdagend. Zo leer jij onder andere veel over de Participatiewet en de Wet sociale werkvoorziening. Bovendien krijg je de kans om mee te denken over organisatiebrede hr-thema’s, zoals opleidingen en veiligheid op de werkvloer. En inspirerende kennissessies, die jij ook mag presenteren!


En dat is nog niet alles! Er ligt een interessant onderzoek voor jou klaar op een cruciaal thema voor IBN: werkgeluk. Wat maakt leidinggevenden gelukkig in hun werk? Jij zoekt het uit en vertaalt jouw bevindingen naar adviezen die het werkgeluk verder brengen, helemaal tot op de werkvloer. We zijn benieuwd welke onderzoeksmethode je gaat toepassen. Ook leuk: jij neemt de touwtjes in handen bij het werven van je eigen opvolger. 


Dit krijg je van ons als hr-stagiair

We beginnen altijd met een gesprek waarin we kijken naar jouw mogelijkheden voor deze stage. 


  • Een stagevergoeding van € 350,- op basis van een 32-urige werkweek.
  • Een boeiende stageplek, de duur van de stage is in overleg.
  • De mogelijkheid om af en toe thuis te werken.
  • Reiskostenvergoeding als je geen studenten-ov hebt. 
  • Fijne begeleiding en volop vrijheid om zelfstandig mee te draaien als hr-medewerker.


Jouw team

Samen met 4 hr-adviseurs – onder wie Eva, jouw begeleider – en een hr-manager vorm jij het hr-team Facilitair. Je werkt voornamelijk op de vestiging in Oss en af en toe op ons hoofdkantoor in Uden. Elke maandag trappen we af met de weekstart. We bespreken niet alleen ontwikkelingen in ons werk, we praten elkaar ook graag bij over ons weekend. Dat is kenmerkend voor ons team: een open en warme sfeer. In Oss pauzeren we vaak samen met collega`s van verschillende afdelingen in het restaurant. Naast dit gezellige en betrokken team vind je bij IBN ook specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van de arbeid juridische zaken, verzuim, duurzame inzetbaarheid en de Participatiewet. Hoe mooi is het dat jij hier dus een groot, waardevol netwerk kunt opbouwen!  


Dit ben jij

Jij gaat makkelijk de verbinding aan met collega’s. En hebt een proactieve houding. Heb je na een tijd het idee dat je taken zelf kunt oppakken? Dan geef jij dat aan. Je durft fouten te maken – daar leren we alleen maar van – en uit je comfortzone te stappen. Zo wil je leren van uitdagende dossiers. Tegelijkertijd durf je ook je grenzen aan te geven. Heb je ergens hulp bij nodig of wil je sparren over een dossier? Dan laat jij van je horen. Zo leer je niet alleen veel over het hr-vak tijdens deze stage, maar groei je ook op persoonlijk vlak. 


Verder

Volg je een hbo-opleiding op het gebied van hr en zit je in het 2e, 3e of 4e jaar. Op basis van jouw opleidingsjaar passen we de stage zo nodig aan, zodat de uitdagingen aansluiten bij jouw kennis en ervaring!  


IBN: iedereen doet mee

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Zo leiden we mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.


Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers.


Word jij onze nieuwe hr-stagiair?

Neem contact op met je toekomstige stagebegeleider, Eva Jongedijk. App, bel of mail haar op 06 - 28639176 of ejongedijk@ibn.nl en vertel haar wat jou aantrekt in deze stage. Laat ook weten waarom jij de perfecte match bent voor IBN!


Wil je meteen de stap zetten? Solliciteren is zo gepiept via de sollicitatiebutton hieronder. We horen graag vóór 3 juni 2024 van je, zodat we snel kunnen kennismaken!


Welkom bij IBN

Welkom bij IBN