1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Assistent Teamleider productie

Assistent Teamleider productie

Leuk, technisch en afwisselend werk. Dat heb je zeker als assistent-teamleider bij de businessunit productie van IBN in Oss. Van het verpakken van operatiesets, heftruckonderdelen ompakken, levensmiddelen verpakken tot het assembleren van designlampen, warmtewisselunits, vouwwagens en electrische bromfietsen: we doen het allemaal. Jij zorgt dat het werk in jouw team gesmeerd loopt. En met je werkhouding en de manier waarop je met anderen omgaat, ben je een voorbeeld voor je collega’s.

Dit ga je doen als assistent teamleider

Samen met een team tien tot veertig productiemedewerkers doe je in-, om- en verpakkingswerk of assemblagewerk voor aansprekende klanten. Jij organiseert in overleg met de teamleider het dagelijkse productiewerk dat je team voor deze opdrachtgevers doet. Zo zorg je voor een goede verdeling van de taken onder je collega’s. En controleer je steekproefsgewijs de kwaliteit van het werk. Zelf help je ook mee in de productie. 


Iedereen in het team is supergemotiveerd om goed werk te leveren. Maar voor de meeste collega’s is werk niet vanzelfsprekend. Ze hebben extra begeleiding nodig. Als teamleider help je hen door duidelijk uit te leggen wat ze gaan doen en geef je waar nodig technische aanwijzingen. Je praat op een respectvolle manier met je collega’s. En als je zelf productietaken uitvoert, werk je netjes en nauwkeurig. Zo ben je een voorbeeld voor het team.


Dit krijg je van ons als assistent teamleider

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.473 en € 2.997 op basis van 40 uur per week.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • 8% vakantiegeld.
 • Reiskostenvergoeding vanaf 6 kilometer.
 • Jaarlijks minimaal 24 vakantiedagen als je fulltime werkt. 
 • Jaarlijks 3,5 roostervrije dagen als je fulltime werkt. Deze kunnen door IBN worden ingepland. 
 • Een goede pensioenregeling.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Een collectiviteitskorting op (aanvullende) zorgverzekeringen. 
 • Leuke extra’s, zoals korting op een fitnessabonnement, keuze uit een uitgebreid activiteitenprogramma, deelname aan het IBN Fietsplan en gratis fruit op je werkplek.


Jouw team

De businessunit productie van IBN heeft locaties in Oss, Veghel en Cuijk. Daarnaast zijn er teams die bij klanten op locatie werken. We werken onder andere samen met Medica, Daelmans, Hero, Pro Develop, Holtkamper, Spierings Mobile Cranes, Moooi, Kühne & Nagel, Sligro, Berco, Hyster-Yale, Paardekooper Verpakkingen en Marel.


Jij gaat aan de slag in een team op onze locatie in Oss en/of op locatie bij onze klant (regio Oss). 

Hier stuur je de dagelijkse werkzaamheden aan, werk je mee, geef je input aan de teamleider en vervang je waar nodig de teamleider bij afwezigheid, waarbij je ook lichte administratieve werkzaamheden verricht. Hier werk je samen met gemotiveerde collega’s die vaak een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Samen voeren jullie allerlei arbeidsintensieve productieprocessen uit voor opdrachtgevers in elke denkbare branche. 


Dit ben jij

Jij neemt graag het initiatief om zaken goed te organiseren met oog voor de wensen van de klant. Daarbij kun je snel schakelen tussen hulpvragen van verschillende collega’s. En als er veel tegelijk van je team gevraagd wordt, behoud je het overzicht. Ook vind je het leuk om samen te werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.


Verder heb je:

 • Vmbo-niveau.
 • Interesse in/affiniteit met techniek.
 • Ervaring met een coördinerende rol in een productieomgeving.
 • Bij voorkeur ervaring met Lean Six Sigma en basiskennis van Excel.


IBN: met werk meer mens

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. We leiden mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.


Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers.


Word jij onze nieuwe assistent teamleider?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. Dat kan tot en met 1 april 2024. We streven ernaar om je binnen vijf werkdagen een persoonlijk antwoord te geven. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek. 


Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Luc Otten, supervisor locatie Oss, via 06 - 34 58 29 44 of lotten@ibn.nl. 


Welkom bij IBN

Welkom bij IBN