1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. 1e medewerker schoonmaak, regio Oss

1e medewerker schoonmaak, regio Oss

Jij neemt graag de leiding en vind het leuk om met verschillende mensen te werken. Deze mensen begeleid je graag. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de klant tevreden is met het schoonmaakwerk dat je samen met je team uitvoert.

Dit ga je doen

Bij IBN houden we diverse locaties schoon, zoals scholen, sporthallen en gemeentehuizen. Je gaat voor in het werk en daarnaast stuur je een team schoonmaakmedewerkers aan. Je team bestaat uit meerdere medewerkers die op een of meerdere objecten werkzaam zijn. Sommige medewerkers hebben begeleiding nodig en anderen zijn meer zelfstandig aan het werk. 

In dit team heb je een voorbeeldfunctie. Je werkt samen met je collega's mee in de schoonmaak. Daarnaast houd je toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden en controleert de kwaliteit van de werkzaamheden. Je maakt planningen voor het werk dat je samen met je team gaat doen. Vervolgens zorg jij voor de organisatie van het werk. Jij kijkt dus wat er gedaan moet worden en verdeelt de taken. 

Vrijwel dagelijks heb je contact met de objectleider, dit is jouw leidinggevende en de contactpersoon voor de klant. Ook maak je deel uit van een team van 1e medewerkers.

Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Je werktijden zijn in overleg. Het aantal uur dat je per week wil werken is bespreekbaar.


Dit ben jij

Je kunt goed communiceren en vind het leuk om met verschillende mensen om te gaan, ook als zij extra begeleiding nodig hebben. Je kunt goed inschatten wat de ander nodig heeft. Je bent goed in het oplossen van praktische problemen. Je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Nederlands lezen, praten en schrijven is geen probleem voor jou.


Verder ben je:

 • In het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG) of kun je deze krijgen.
 • Bij voorkeur in het bezit van een auto en rijbewijs B.


Dit krijg je van ons

 • Een salaris tussen € 13,83 en € 15,82 bruto per uur volgens de cao Schoonmaak. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 8% vakantiegeld
 • Een goede pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering.
 • Vakantieopbouw bedraagt 10% van ieder betaald uur.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals werkkleding en een telefoon.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Is er volop aandacht voor jouw gezondheid, met onder meer kookworkshops en sportieve activiteiten.
 • Deelname aan het IBN Fietsplan.


Werk aan jouw toekomst bij IBN

Bij IBN bouw je aan je loopbaan. Vanuit je eigen talenten. We leiden je op tot vakkracht, zodat je aan de slag kunt bij een werkgever uit ons netwerk. Of bij onze eigen teams voor bijvoorbeeld schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Kortom: we geven jou een leuke baan én mooie kansen voor je toekomst. 


Bekijk de verhalen van de mensen die jou voorgingen


Lijkt dit je een leuke baan?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. Vragen over de vacature kun je stellen aan Simone Hijmans: 06-12550605.


Collega aan het woord

Collega aan het woord