1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp naar werk
  4. Werkleerlijnen
  5. werkleerlijn logistiek
Leerlijn IBN
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp naar werk
  4. Werkleerlijnen
  5. werkleerlijn logistiek

Werkleerlijn Logistiek

Wil jij zorgen dat de juiste producten klaar staan voor vertrek met de vrachtwagen? Bekijk dan hieronder de omschrijving én de foto’s.

 

Gelukkig kan het bij IBN

Dit is Stan uit Uden

Leerlijn IBN

"Ik ben Stan uit Uden. Ik heb ervoor gekozen om in de Logistiek te gaan werken omdat dat goed bij mij past. Dankzij IBN kon ik daar meteen mee beginnen."

Alle kanten uit

Leerlijn IBN

"Je kan er alle kanten mee uit, het is een breed vak. Je kunt je goed opwerken en dat spreekt me aan. Je begint met het verzamelen en controleren van de juiste producten. Die moeten ook klaargezet worden voor de vrachtwagen."

Heftrucks besturen

Leerlijn IBN

"Het leukste om te doen is wel om in heftrucks of palletwagens te rijden en daarmee spullen uit de vrachtwagen te vervoeren naar de stellingen. Bij IBN kon ik daar certificaten voor halen. Op de werkvloer waren er verschillende mensen die me hebben begeleid, de coaching was echt goed."

Met de chauffeur mee

Leerlijn IBN

"Het werk is elk dag verschillend, je weet vooraf nooit wat je precies gaat doen. Het is ook niet zo dat je de hele dag hetzelfde doet: zo kon ik laatst een dag mee met de chauffeur. Je kunt op termijn zelf chauffeuren, magazijnmedewerker worden of zelfs teamleider."

Samenwerken

Leerlijn IBN

"Veel alleen werken doe ik niet, dat is ook niets voor mij. Ik voer graag samen met mensen opdrachten uit. Het samenwerken en de sfeer zijn voor mij erg belangrijk."

Altijd bijscholen

Leerlijn IBN

"Ik heb geen doel waar ik naartoe werk, maar ik wil gewoon zo ver mogelijk komen. Misschien word ik op termijn chauffeur of teamleider, zodat ik ook de planning en administratie doe. In de logistiek kun je altijd bijscholen."

Wat leer je in de praktijk

Je verzamelt in het magazijn de juiste producten en maakt deze klaar voor transport. Vervolgens zorg je dat de producten klaarstaan, die in de vrachtwagen moeten. Dit doe je met een palletwagen.

Ook producten die binnenkomen, moeten met een palletwagen uit de vrachtwagen worden gehaald en in de juiste stelling worden geplaatst. Je werkt volgens een vast systeem, zodat iedereen weet waar het product te vinden is.

In deze werkleerlijn is het mogelijk om je verder te ontwikkelen in de planning en administratie. De werkleerlijn vindt plaats binnen IBN of bij één van haar klanten. Je kunt trainingen of cursussen volgen, zoals voor het bedienen van heftrucks en pallettrucks.

Lees hier meer over de werkzaamheden

Bij alle werkleerlijnen wordt naar jou als persoon gekeken om te bepalen of alle stappen mogelijk zijn.

Heb je een bijstandsuitkering of een Wajong uitkering? Meld je aan voor de werkleerlijn. Noteer je gegevens hieronder in het formulier en wij nemen contact met je op.

Interesse? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

* = verplicht veld