Header Noah Sam
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Collega's aan het woord
  4. Noah op contract bij SAM Precision!

Noah op contract bij SAM Precision

"Door training on-the-job leert Noah de fijne kneepjes voor de functie van operator."

Het verhaal van Noah

Dat heeft hem niet weerhouden om door te willen groeien in zijn werk. Noah wordt nu opgeleid tot operator. Zijn start op de arbeidsmarkt was lastiger en hij heeft hard moeten werken om te komen waar hij nu is.

Noah kwam door zijn werk als assemblage medewerker bij IBN weer in een werkritme en herwon zo zijn zelfvertrouwen. Dit was nadat hij in zijn voormalige baan, waarin hij kort werkte als kok, uitviel vanwege stress- en psychische klachten. Na 4 jaar was Noah klaar voor de volgende stap. Hij startte via een detachering als medewerker assemblage bij metaalbewerkingsbedrijf SAM Precision in Cuijk. En inmiddels is er mooi nieuws: Noah krijgt een dienstverband bij SAM Precision!

Verder in de techniek

Andreas Klein, Operations Manager bij SAM Precision: “Toen Noah net bij ons begon gaf hij al aan dat hij graag verder wilde in de techniek. Hij startte als assemblage medewerker met eenvoudige assemblage en afbraamwerkzaamheden. Dat Noah wilde groeien was snel duidelijk. Zijn doel was om te groeien naar de functie van operator. Inmiddels is dit traject ingezet. Door training on-the-job leert Noah de fijne kneepjes voor de functie van operator.”

Vertrouwen in eigen kunnen

Dianne Wijdeven, consulent detacheringen IBN: “Het is heel mooi om te zien hoe Noah is gegroeid als persoon. Doordat Noah een ontwikkeltraject inging voor de nieuwe functie van operator, is er een nieuwe loonwaardemeting gepland. We hebben SAM Precision in de aanloop hier naartoe begeleid.” Andreas: “Noah heeft flinke stappen gezet. Hij heeft inmiddels vertrouwen in zijn eigen kunnen.  Het is een flinke verantwoordelijkheid. Een foutje kan zomaar flinke schade opleveren aan producten, maar ook aan onze machines. Noah heeft laten zien dat hij het durft én kan.” 

Officieel in dienst bij SAM

“We werken graag met IBN, maar het is onze insteek om te investeren in duurzame dienstverbanden. Dat Noah bij ons in dienst zou komen, kwam in de voortgangsgesprekken al snel naar voren. Noah wilde meer betrokken worden bij het werk in de techniek. Doordat hij nu ook wordt opgeleid als operator is Noah flexibel inzetbaar. Inmiddels is Noah enkele dagdelen aan het werk als operator en wordt dit stap voor stap uitgebreid. Noah heeft een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. In het begin was hij nog onzeker, maar inmiddels is dat al lang niet meer. Vanaf begin 2023 is Noah officieel in dienst bij SAM Precision!

Teruglezen hoe Noah begon bij SAM Precision? Lees het hier.

 

20230403 102916

Noah van den Broek (links) en Andreas Klein (rechts)