Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Over ons
  3. Samenwerkingen
  4. PIM Werkt
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Samenwerkingen
  4. PIM Werkt

PIM Werkt

logo-600x400-web-res.png

IBN is één van de partners van het mobiliteitscentrum PIM Werkt. Werk voor iedereen. Wel of geen uitkering, lang werkloos of niet, een carrièreswitch, omscholen of als ZZP’er even de lege agenda opvullen. PIM Werkt is er voor jou. Voor werkgevers die personeel zoeken of juist voor een werknemer op zoek is naar een andere werkplek. Het kan allemaal.

Partners
PIM Werkt richt zich op inwoners en werkgevers in de gemeente Meierijstad, Boekel en Bernheze. Iedereen kan op de vestiging PIM Werkt, in het centrum van Veghel, binnenlopen. Een team van verschillende partners van PIM Werkt, is er vertegenwoordigd. Van UWV, Unique, Hobij, de deelnemende gemeenten, Leerwerkloket, onderwijsinstelling De Leijgraaf, FNV, WSP NOB, nog vele andere instanties en óók IBN.

Voor wie?
Accountmanager Maike van Kessel bij PIM Werkt: “Onze locatie is laagdrempelig. We zijn er met veel disciplines vertegenwoordigd. Het geeft een enorme snelheid in hoe we vragen van werkzoekenden, werknemers of werkgevers kunnen oppakken. Het moet gek lopen, willen we je hier niet kunnen helpen.” Britta Berg, manager bij PIM Werkt is vanaf de start van het project betrokken: “Ons doel is dat we aantrekkelijk zijn voor verschillende doelgroepen. Echt iedereen die hulp nodig heeft bij vinden van passend werk kan bij ons terecht. We zijn een mobiliteitscentrum dat een blijvende plek inneemt in Meijerstad en omgeving. De werkloosheid is laag maar het onbenutte arbeidspotentieel biedt ook kansen. Met een toenemende vergrijzing, zijn korte lijnen belangrijker dan ooit. Ook met werkgevers. Dat is onze kracht.”

Een mooi voorbeeld van een plaatsing
Marcel van Ras, accountmanager bij PIM Werkt vertelt over een recente plaatsing. “Mooi voorbeeld is een echtpaar uit Curaçao. Zij waren verhuisd naar Nederland. Hij was rechercheur en zij werkte als secretaresse. Vanuit ons netwerk vonden we megasnel voor beiden een mooie baan. Hij ging aan de slag bij de politie en zij bij het Fioretti College. Ons grote netwerk maakt snel schakelen mogelijk.”

Ga hier naar de website PIM Werkt.

Het mobiliteitscentrum is gevestigd aan de Markt 3 in Veghel.


Op foto Marcel van Ras en Maike van Kessel, accountmanagers PIM Werkt

Op foto het team van PIM Werkt (linksvoor Britta Berg, manager, Les van den Heuvel, medewerker small medium business, midden Marisan van Vugt, flexmanager, rechtsachter Marcel van Ras, rechtsvoor Maike van Kessel, beide accountmanager).