Groepsfoto Sidekix
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Mooie scores voor begeleiding UWV-kandidaten naar werk

Mooie scores voor begeleiding UWV-kandidaten naar werk

UWV beoordeelt jaarlijks de effectiviteit van de dienstverlening van IBN voor de re-integratiediensten Werkfit, Naar Werk en Praktijkassessment. Onlangs zijn de resultaatgegevens bekend geworden over 2021: - Werkfit: 78% van de trajecten succesvol afgerond. - Naar Werk: 91% van de trajecten succesvol afgerond. - Praktijkassessment: 100% van de trajecten succesvol afgerond.

UWV beoordeelt jaarlijks de effectiviteit van de dienstverlening van IBN voor de re-integratiediensten Werkfit, Naar Werk en Praktijkassessment.

Onlangs zijn de resultaatgegevens bekend geworden over 2021:

- Werkfit: 78% van de trajecten succesvol afgerond.
- Naar Werk: 91% van de trajecten succesvol afgerond.
- Praktijkassessment: 100% van de trajecten succesvol afgerond.


We zijn enorm trots op deze resultaten! Maar bovenal zijn we trots op de verhalen achter die cijfers. En op het feit dat we met onze inspanningen én in een goede samenwerking met het UWV, hiermee een bijdrage leveren in de re-integratie van UWV kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want dat is ons doel: samen maatschappelijke impact maken!

Een mooie voorbeelden
Een mooi voorbeeld is Marjo. Zij is door IBN bemiddeld naar een nieuwe baan. Marjo is blij dat ze niet meer afhankelijk is van een uitkering. Ze heeft het enorm naar haar zin en heeft haar vrolijkheid inmiddels weer helemaal hervonden, zo vertelt ze. De werkgever is erg tevreden over Marjo en de samenwerking met IBN. Klik hier om het verhaal van Marjo te lezen.


We hebben in de periode na de plaatsing contact gehouden met de werkgever en met Marjo. En Marjo heeft ons recent laten weten dat haar tijdelijke arbeidsovereenkomst eind maart wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd: Daar doen we het voor!

Via een Werkfit-traject vond Willie nieuw werkgeluk
Ook een mooi voorbeeld is Willie. Hij vond na een periode van vier jaar thuis te hebben gezeten door fysieke klachten nieuw werkgeluk bij IBN. Hij volgde een Werkfit-traject via UWV bij IBN. Willie is blij dat hij niet meer afhankelijk is van een uitkering. Hij heeft het enorm naar zijn zin bij IBN. Lees hier zijn verhaal.

Modulaire re-integratiediensten en het IBN Ontwikkelhuis
Behalve de re-integratiediensten Werkfit, Naar Werk en Praktijkassessment heeft IBN vele mogelijkheden om vorm te geven aan modulaire trajecten (participatie interventie en maatschappelijke deelname). Ook voor UWV. Het in oprichting zijnde Ontwikkelhuis van IBN biedt de kandidaten nog meer mogelijkheden om samen de eerste stappen richting werk te ondernemen.

Contact
Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Of behoefte aan collegiaal overleg en afstemming rondom eventuele nieuwe kandidaten? Bel dan geheel vrijblijvend met onze accountmanager Marcel van Drunen via 0413-282510. Aanmelden van kandidaten voor een traject of oriënterend gesprek, kan ook rechtstreeks via: officeparticipatie@ibn.nl