Milou Van Sprang En Elly Brouwers 5 Uitsnede
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Klantverhalen
  4. GGZ

GGZ

“De samenwerking met IBN voelt als een partnership”.

We kijken naar wat wél kan

GGZ Oost Brabant is specialist op het gebied van mentale gezondheidszorg. “Hierbij gaan we voor ‘meer mens en minder cliënt’,” vertelt Miloe van Sprang-Roegies, directeur HR & Development. “Met minder focus op het ziektebeeld, kijken we juist naar wat wél kan.” Deze vertaalslag maken zij ook naar de personeelskrapte en het sociaal ondernemen, kijken naar wat wél kan.

Sociaal ondernemen vinden we belangrijk

Miloe: “GGZ Oost Brabant is PSO-gecertificeerd. Dit keurmerk verdien je niet zomaar. Het geeft aan dat we meer dan gemiddeld sociaal ondernemen. Hierin is ook de samenwerking met IBN meegenomen. Het vraagt om een proactieve houding en we zoeken bewust partners zoals IBN en Talentvol op. Het maatschappelijk ondernemen is waar wij als organisatie voor staan. De medewerkers van IBN verzorgen al jaren naar tevredenheid alle schoonmaakactiviteiten op onze locaties. Ook zijn wij een trouwe klant bij Meeters, de vergaderlocatie in Uden.”

'Wij zijn enthousiast over de samenwerking met IBN'

Vriendelijkheid zie je bij IBN overal terug

“Wekelijks zie ik Elly. Zij is medewerker schoonmaak en zorgt er samen met haar collega’s voor dat ons kantoor er weer fris en schoon uitziet. Ze zegt altijd vriendelijk goedemorgen en we maken regelmatig een praatje. Die vriendelijkheid en hartelijkheid zie je overal terug bij IBN.”

Bij Meeters word je in de watten gelegd

“Wij komen graag bij vergaderlocatie Meeters in Uden. Ook daar zie je de vriendelijkheid en gastvrijheid terug. Je wordt er écht in de watten gelegd. De manier waarop wij worden ontvangen, de flexibiliteit, hoe de techniek is geregeld en het verzorgen van de lunch, echt geweldig. Het komt niet eens in ons op om ergens anders naar toe te gaan.”

Inclusief ondernemen in de praktijk

“De landelijke arbeidmarktproblematiek is ook bij ons een thema . In onze meerjarenstrategie richten we ons op strategische personeelsontwikkeling. Een inclusieve arbeidsmarkt past daar heel mooi in. Kijk naar Devon. Een van de mooie voorbeelden van functiecreatie. Hij werkt bij ons als afdelingsassistent via Talentvol, waarvan IBN één van de partners is. Een oplossing die van beide kanten goed werkt en de investering in tijd zeker waard is.”

'Gastvrij is één van de kernwaardes van GGZ. En dit zien wij ook terug in de samenwerking met IBN' 

Iedereen doet mee

“Onze gemene deler met IBN is: iedereen doet mee. We zeggen het niet alleen, maar we doen het ook. Het inclusief ondernemen brengen we met elkaar in de praktijk. De samenwerking met IBN voelt meer dan een samenwerking. We zijn partners.

 

Miloe Van Sprang

De kernwaarde gastvrij herkennen we bij IBN

Miloe Van Sprang En Elly Brouwers 1

De samenwerking betreft verschillende dienstverleningen