Werkfit

Wennen aan werk, ervaring opdoen en er achter komen wat jouw kansen op een baan zijn. Samen zoeken en vinden we de beste aanpak zodat niets je meer in de weg staat om aan het werk te gaan. Speciaal voor wie een uitkering van het UWV ontvangt.

Bekijk het leaflet voor meer informatie

Start met IBN Talentenscan

Wat vind je leuk en waar ben je goed in? Met de IBN Talentenscan worden jouw kansen op het gebied van werk duidelijk en krijg je een advies over de vervolgstappen.

Verbeteren persoonlijke activiteit: doe-opdrachten

Je leert hoe je zelf actie kunt nemen om weer aan het werk te gaan. Je maakt veel doe-opdrachten die gaan over wie jij bent, wat jij wilt, wat je kunt, wat je durft en wat je nodig hebt. We richten ons op de dingen die jou in de weg staan om aan het werk te gaan. Je leert ermee omgaan en er grip op te krijgen, zodat jij je weer kunt richten op werk.

Versterking op de werkvloer

Je gaat echt aan het werk bij deskundige leiding bij IBN of een van de klanten van IBN. Je krijgt zo weer werkritme en (nieuwe) werkervaring. Je versterkt jezelf, juist ook in de dingen die jij moeilijk vindt en waar je last van hebt. Je kunt ervaring opdoen in allerlei verschillende werksoorten, IBN heeft een groot aanbod: van schoonmaak, logistiek werk of in het groen tot catering en ICT-werk.

Het verhaal van Willie

Afbeelding Willy Vd Sanden 600X400 Web Res
'Als je al zo lang thuiszit, is het zo fijn om weer aan de slag te kunnen' 

Willie van de Sanden (62 jaar) kreeg 4 jaar geleden plotseling last van zijn schouder. Hierdoor kon hij zijn werk in de productie bij het groenteverwerkingsbedrijf, waar hij al 17 jaar werkzaam was, niet meer doen. Hij belandde in de ziektewet. Dankzij een WerkFit-traject, ingezet door het UWV bij IBN, is Willie weer succesvol aan de slag!

Lees hier het verhaal van Willie

Daarom IBN

Bij IBN hebben we jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die wat extra hulp nodig hebben. Je krijgt een eigen coach die zorgt voor goede begeleiding. IBN heeft verschillende soorten werk waar je in een fijne omgeving zelf kunt merken hoe het is om te werken. We zorgen er samen met jou voor dat je helemaal klaar bent om te werken. We zijn er voor iedereen: mensen met verschillende achtergrond, uit allerlei landen, met allerlei ervaringen en opleidingen, van alle leeftijden. Allemaal zijn we collega’s en helpen we elkaar.

Contact

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden naar werk bespreken?

Bel Marcel van Drunen 0413 - 28 21 95 of mail mdrunen@ibn.nl

Marcel Van Drunen 2019 Min

Neem contact met mij op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.