Praktijkassessment voor beroepskeuze

Het praktijkassessment kan op vele manieren. We bespreken met jou de meest passende aanpak. We kijken naar wat je wel kunt, in plaats van wat je niet kunt. Het praktijkassessment geeft inzicht in je mogelijkheden en helpt je bij het maken van een goede (nieuwe) beroepskeuze. Dit helpt je bij het vinden van een nieuwe baan bij jou in de regio.

Diverse mogelijkheden

Tijdens het praktijkassessment zetten we diverse testinstrumenten, praktijksimulaties en individuele gesprekken in. De onderzoeken worden altijd gerelateerd aan werk.

Arbeidsonderzoek in testcentrum

Op onze locaties in Oss en Cuijk hebben we een modern en compleet uitgerust testcentrum. In het kader van praktijkassessment kunnen we als je dat wilt arbeidsvaardigheden, gedrag op de werkplek en jouw fysieke belastbaarheid onderzoeken. Dit doen we altijd in overleg met jou en het UWV. Het kan je helpen bij het ontdekken en vinden van nieuwe mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. In het filmpje hieronder zie je een greep uit de vele mogelijkheden. Uiteraard leveren we altijd maatwerk.

Testcentrum (1)

Observatie op de werkplek

IBN beschikt over eigen werkbedrijven. Je kunt in deze werkbedrijven meewerken om te bekijken wat wel en niet lukt. Waar je tegen aan loopt en welke talenten, capaciteiten en ontwikkelmogelijkheden je hebt. In overleg kunnen we ook kijken of dit eventueel bij een van onze klanten uit de regio kan, als dat beter bij jou past.

Wat levert het op?

Elk traject wordt op maat vormgegeven. Het resultaat is altijd een concreet advies. Dit advies geeft inzicht in jou mogelijkheden naar werk en helpt het je bij het maken van een goede en mogelijk nieuwe beroepskeuze. Tevens krijg je advies over welke stappen je nog kunt nemen om je kansen te vergroten.

Contact

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden naar werk bespreken?

Bel Marcel van Drunen 0413 - 28 21 95 of mail mdrunen@ibn.nl

Marcel Van Drunen 2019 Min

Neem contact met mij op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.