Naar werk

We helpen je bij het zoeken naar passende functies en het vinden van de juiste baan. Ook als je een baan hebt gevonden, blijven we je begeleiden. Speciaal voor wie een uitkering van het UWV ontvangt.

Bekijk de leaflet voor meer informatie

Bemiddeling

Wie ben je? Wat kun je? Wat vind je leuk en waar ben je goed in? Met de IBN Talentenscan krijg je een goed beeld van jezelf. Met persoonlijke begeleiding en een traject dat helemaal bij jou past zoeken we samen naar een baan bij een werkgever. Je kunt gebruik maken van alle mogelijkheden van het mobiliteitscentrum van IBN.

Training solliciteren

Je leert in een training hoe je jezelf kunt presenteren en hoe je passende vacatures kunt vinden. Je krijgt inzicht in jouw mogelijkheden voor werk. Ook leer je om een goed sollicitatiegesprek te voeren: je weet waar je extra op moet letten en oefent veel. Na afloop van deze training heb je een actueel cv en een basis opzet voor een sollicitatiebrief.

Begeleiding in je nieuwe baan

Als je een baan hebt gevonden, houd je contact met je eigen jobcoach. Zo zorgen we er samen voor dat de kans dat je de baan blijft houden, het grootst is.

Richard vond via dit traject zijn droombaan

Richard Peters 6
‘Bij Nutripack kan ik gewoon Richard zijn’

Richard Peters (28 jaar) kreeg jaren geleden een bedrijfsongeval waardoor hij in de WIA belandde. Via UWV, een traject ‘Naar Werk’, kwam hij terecht bij IBN en vond hij zijn droombaan bij Nutripack. Daar wordt hij begeleid door een jobcoach en kreeg hij de kans zich te ontwikkelen tot medewerker technische dienst.

Lees hier het hele verhaal van Richard

Daarom IBN

Bij IBN hebben we jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die wat extra hulp nodig hebben. Je krijgt een eigen coach die zorgt voor goede begeleiding. IBN heeft verschillende soorten werk waar je in een fijne omgeving zelf kunt merken hoe het is om te werken. We zorgen er samen met jou voor dat je helemaal klaar bent om te werken. We zijn er voor iedereen: mensen met verschillende achtergrond, uit allerlei landen, met allerlei ervaringen en opleidingen, van alle leeftijden. Allemaal zijn we collega’s en helpen we elkaar.

Contact

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden naar werk bespreken?

Bel Marcel van Drunen 0413 - 28 21 95 of mail mdrunen@ibn.nl

Marcel Van Drunen 2019 Min

Neem contact met mij op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.