Modulaire re-integratiediensten

Korte modules om jou klaar te maken voor werk. Het gaat er vooral om om je contacten buiten je eigen bekende groep mensen te vergroten. Speciaal voor wie een uitkering van het UWV ontvangt.

Bekijk het leaflet voor meer informatie

Participatie interventie: Neem zelf de leiding!

Samen kijken we naar jouw situatie. Het doel? We willen dat jij na deze gesprekken zelf de leiding kan nemen in je eigen acties. In gesprekken hebben we het over voor jou belangrijke vragen:

  • Hoe ga je om met eventuele negatieve gevoelens en gedachten?
  • Hoe kun je de manier waarop je naar jezelf kijkt verbeteren?
  • Wat kun je zelf doen om meer onder de mensen te komen?

Bevorderen maatschappelijke deelname: Meer meedoen in een groep

Extra aandacht voor meedoen in een groep. We gaan je helpen om je hier beter bij te voelen zodat je zelf aan activiteiten wilt en durft te gaan meedoen.

IBN Participatiescan: Leren om meer actie te ondernemen

In een onderzoek kijken we naar wat je nu al kunt, hoe de omgeving waarin je leeft eruit ziet en wie jij bent. Zo kunnen we zien wat je nu al alleen kunt doen en waar je nog hulp bij nodig hebt. Je leert om meer actie te ondernemen.

Observatie op de werkplek: Hoe gaat het met je op een werkplek?

In de eigen bedrijfsonderdelen van IBN kun je meewerken. Zo merk je ‘in het echt’ hoe het werken gaat: Waar loop je tegenaan? Wat vind je moeilijk? Welke talenten en mogelijkheden heb je? Na deze module krijg je een advies in de mogelijkheden voor jou om een baan te vinden.

Begeleiding bij scholing: Hulp bij leren

We helpen jou persoonlijk bij het leren. Dat kan theorie zijn of praktijk. We leren je om taken en opdrachten uit te voeren die met jouw scholing te maken hebben. Zo wordt de kans dat je slaagt groter.

Daarom IBN

Bij IBN hebben we jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die wat extra hulp nodig hebben. Je krijgt een eigen coach die zorgt voor goede begeleiding. IBN heeft verschillende soorten werk waar je in een fijne omgeving zelf kunt merken hoe het is om te werken. We zorgen er samen met jou voor dat je helemaal klaar bent om te werken. We zijn er voor iedereen: mensen met verschillende achtergrond, uit allerlei landen, met allerlei ervaringen en opleidingen, van alle leeftijden. Allemaal zijn we collega’s en helpen we elkaar.

Contact

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden naar werk bespreken?

Bel Marcel van Drunen 0413 - 28 21 95 of mail mdrunen@ibn.nl

Marcel Van Drunen 2019 Min

Neem contact met mij op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.