Jamie Den Ridder Header
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Collega's aan het woord
  4. Jamie den Ridder

Jamie ontwikkelt zich in zijn werk

‘Mijn werk geeft mij een doel’ 

Het verhaal van Jamie

“Mijn werk geeft mij een reden om op te staan en een doel in mijn leven,” vertelt Jamie den Ridder (16 jaar), werkzaam als medewerker groenonderhoud bij IBN. “Ik werk er nog niet zo lang, maar ik heb al een certificaat behaald waardoor ik mag werken met een bladblazer. Binnenkort start ik met de cursus ‘Veilig Werken aan de weg’.”

School

“Ik had niet echt een goede motivatie voor school tijdens mijn opleiding bij Veda college in Boxtel. Toen ik mijn jobcoach aangaf dat ik graag naar IBN wilde, was het binnen een week geregeld. Al snel had ik een arbeidscontract bij IBN. Ik werkte eerder bij een golfbaan waar ik ook het groenonderhoud deed, maar daar moest ik stoppen. Nu heb ik bij IBN meer uren.” 

Verder leren

“Nu leer ik veel bij IBN en volg ik verschillende cursussen. Ook al had ik geen motivatie op school, ooit wil ik toch wel verder leren. In de toekomst wil ik misschien nog terug naar school. Ik zit erover te denken om in de toekomst geschiedenis of engels te leren. Nu zit ik goed bij IBN en heb ik het goed naar mijn zin.”