Kant en klare invulling voor Social Return

social return oplossingen

Vergaderen

Vergadercentrum 300.jpg

Bent u op zoek naar een locatie om te vergaderen, een congres of training te organiseren? Met 13 ruimten en uitgebreide cateringmogelijkheden heeft u bij IBN volop mogelijkheden tussen de 2 en 250 personen.

Vergadervoucher

Vergadervoucher.jpg

Heeft u dit jaar verschillende vergaderingen of trainingen te plannen? Neem dan nu een vergadervoucher af, vul uw Social return verplichting in en besteed de voucher wanneer het u uitkomt.

Vergaderzaal

Grote Raat vergaderzaal 300.jpg

Alleen een vergaderzaal voor een dagdeel of een dag huren? Ook dat kan.

Bekijk onze uitgebreide opties van 2 tot 250 personen.

Social Lunch

Social lumch 300.jpg

IBN Vergadercentrum heeft een eigen chef-kok, die alle lekkernijen, hapjes en gerechten met zorg bereidt en samenstelt.

Lunchkoerier

Lunchkoerier_300.jpg (1)

IBN Lunchkoerier is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en samengestelde lunchpakketten op locatie.

Medewerkers

Detacheren_300.jpg (1)

Gemotiveerde medewerkers via een detachering bij u aan de slag. U kunt zo uw arbeidsbehoefte flexibel invullen zonder werkgeversrisico's.

Jobcoachings traject

Jobcoaching.jpg

Uw medewerkers productiever laten werken? Een jobcoach kijkt naar wat een medewerker nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Te denken valt aan advies over werkplekaanpassingen, eventuele hulpmiddelen en belastbaarheid.

Begeleiding PSO keurmerk

PSO-donker 300.png

Met het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt u zichtbaar wat de bijdrage van uw bedrijf is aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden ondersteuning bij de aanvraag van het certificaat.

Jobcreation mogelijkheden

Werving en selectie.jpg

Er is een groot tekort aan de juiste vakkrachten. Door anders te kijken naar functies binnen een bedrijf is een oplossing vaak mogelijk. Een ondersteuner kan de secundaire taken uitvoeren en er zo voor zorgen dat de specialist efficiënter werkt.

Relatiegeschenk DOEGOODS

Relatiegeschenk wijndoos DOEGOODS.jpg

Een relatiegeschenk met een verhaal. Gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan.

Kerstpakket DOEGOODS

Kerstpakket DOEGOODS 300.jpg

Zowel uw Social Return verplichting invullen als een maatschappelijk verantwoord kerstpakket voor uw medewerkers. Met het DOEGOODS kerstpakket is dit mogelijk.

Maatwerk.png

Bekijk ook onze maatwerk oplossingen

Naast onze kant en klare oplossingen kunnen we ook samen met u kijken naar de best mogelijke maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Bekijk hier de mogelijkheden.