Mirelle Van Venrooij 01 Header
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Merken van IBN

Goed doen via de merken van IBN

Sociaal ondernemen met mogelijkheden

DOEGOODS

Elke keer als u een nieuw product koopt, heeft u een unieke kans om de wereld een stukje beter en mooier te maken. De vraag is alleen: wanneer weet u dat u een goede keuze maakt? Als u kiest voor kerstpakketten, relatiegeschenken en design producten met een duurzaam en sociaal-maatschappelijk karakter van DOEGOODS dan bent u daarvan verzekerd. Alle producten zijn gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, het zonder extra steun (nog) niet redden op de arbeidsmarkt.

Bekijk de mogelijkheden van DOEGOODS

Doegoods Rood 600X89

Meeters

Een vergaderlocatie waar mensen elkaar treffen, elkaar ontmoeten voor congressen, bijeenkomsten en vergaderingen. Om prettig zaken te doen en om samen lekker te eten. De plek met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren.

Meeters is ook een plek om van elkaar te leren. Bij Meeters worden mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt opgeleid tot waardevolle krachten in de horeca. Binnen de vergaderlocatie van Meeters leren kandidaten in de werkleerlijn hospitality een vak. Ze worden opgeleid tot horeca- en cateringmedewerker of leren als kok om gerechten in een (bedrijfs)keuken te bereiden. Want wij vinden dat iedereen een kans verdient. En zo is er bij Meeters plek voor iedereen.

Bekijk alle mogelijkheden van Meeters

Meeters B Pms 600X180 Web

Meeters to go

Deze lunchservice van IBN wordt volledig uitgevoerd door de medewerkers van onze vergaderlocatie Meeters. Hier leren kandidaten in de werkleerlijn hospitality onder leiding van de eigen chef-kok het vak. U kunt hun smaakvolle gerechten nu ook gemakkelijk bestellen en laten bezorgen bij u thuis of op de zaak. Ook afhalen bij Meeters in Uden is mogelijk.

Direct uw lunch bestellen via Meeters to go

Meeters Togo 600X250 Web