Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Over ons
  3. Bedrijven van IBN
Alpheios-Klantcasus-12_600x320 web.jpg
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Bedrijven van IBN

Inclusief en sociaal ondernemen

 

Samen versterken we de regio

Duurzame arbeidsmobiliteit

Opvius maakt werk van werkgeluk. Preventief, proactief en effectief. Met als resultaat een beter uitgebalanceerde personeelsbezetting, meer tevredenheid, toename van de profit en een aanzienlijke schadelastbeperking van verzuim. Opvius levert een compleet aanbod op het gebied van verzuimproblematiek en arbeidsmobiliteit. Van individueel tot afdeling, van verzuim tot bore- & burn-out, van menselijk tot financieel. Ze ontwikkelen innovatieve concepten en diensten gericht op aantrekkelijk werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ze adviseren en ondersteunen bedrijven bij het verkrijgen van loonkostenvoordelen, geven juridisch bezwaar- en beroepsadvies, hebben specialisten op het gebied van arbeid en gezondheid en coachen personen en groepen. Het zusterbedrijf HR5 is een gecertificeerde arbodienst en verzorgt ook diensten als loonadministratie voor bedrijven. Alle zonder lange wachttijden en onder één dak.

Bekijk de website van Opvius


Laat mens en omgeving groeien

Ploegmakers is een gespecialiseerd groenbedrijf met focus op ontwikkeling, aanleg, beheer en onderhoud. Een goede buitenruimte moet mensen rust brengen. Ploegmakers denkt in oplossingen waarbij mensen het meest waardevolle gereedschap vormen. Ploegmakers is ontstaan in de jaren zestig van de vorige eeuw. Sinds 2010 is Ploegmakers onderdeel van IBN en daarmee ook van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf dat voor 50% eigenaar is van het bedrijfsonderdeel Facilitair van IBN.

Bekijk de website van Ploegmakers


De schoonste zaak van de wereld

Ruim 480 enthousiaste medewerkers en ruim 80 jaar aan kennis op het gebied van schoonmaak staan dagelijks klaar om het schoonmaakonderhoud aan (bedrijfs-)panden uit te voeren. Het doel is niet alleen een zichtbaar schoon resultaat, maar door het schoonmaakwerk ook een bijdrage te leveren aan de bedrijfsresultaten van de klant. Want in een schone omgeving presteren medewerkers beter, kan kwaliteit beter gecontroleerd worden en gaan klanten eerder over tot een aankoopbeslissing.

Toekomst Schoonmaakbedrijven is sinds 2022 onderdeel van IBN en daarmee ook van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf dat voor 50% eigenaar is van het bedrijfsonderdeel Facilitair van IBN.

Bekijk de website van Toekomst Schoonmaakbedrijven