Header Werkcafé Maashorst 600X320
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Werkcafé Maashorst: Samen op zoek naar de droomjob

Werkcafé Maashorst: Samen op zoek naar de droomjob

Donderdag 27 oktober start het eerste Werkcafé Maashorst. Iedereen die op zoek is naar een baan kan voortaan elke laatste donderdag van de maand bij het Werkcafé Maashorst binnenlopen en direct op een gezellige en informele manier met werkgevers uit de regio in gesprek gaan. Wie weet tot welke leuke job dit leidt!

Werkgevers eerste Werkcafé
Tijdens het eerste Werkcafé Maashorst zijn in ieder geval Wiltec, Sanders Fritom, vd Valk, KFC, IBN, Chain Logistics en Sidekix als werkgevers aanwezig. Daarnaast verzorgt Dress for Succes een workshop v voor de deelnemers, waarbij ze tips krijgen over hun persoonlijke presentatie aan werkgevers. Elk Werkcafé zijn er weer andere werkgevers om kennis mee te maken. Dé kans voor een werkzoekende om direct in contact te komen met aansprekende werkgevers.

Wanneer en waar?
Loop vooral binnen op elke laatste donderdag van de maand tussen 15.00 – 17.00 uur op de Campus Uden (ingang achterkant Handelshuys), Udenseweg 2 in Uden. De deelname is gratis.

Samen voor werkzoekenden
Gemeente Maashorst, IBN, Campus Uden en Eigen Wijzer Maashorst hebben de handen ineengeslagen en organiseren gezamenlijk dit werkcafé waar werkgevers, werkzoekenden en andere arbeidsmarktpartijen elkaar kunnen ontmoeten.