Foto Vlaggen Voor Pand
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Rotonde Oss en IBN in Oss samen onder één dak

Rotonde Oss en IBN in Oss samen onder één dak

Een logische vervolgstap in het strategisch partnership met de gemeente Oss wordt gezet: Rotonde en IBN komen samen onder één dak in de IBN-vestiging Oss. De Rotonde is het arbeidstrainingscentrum van de gemeente Oss, gevestigd bij het productiebedrijf van S.H.D. Vanaf de zomerperiode 2022 komt dit centrum naar de IBN-vestiging.

Een logische vervolgstap in het strategisch partnership met de gemeente Oss wordt gezet: Rotonde en IBN komen samen onder één dak in de IBN-vestiging Oss.

De Rotonde is het arbeidstrainingscentrum van de gemeente Oss, gevestigd bij het productiebedrijf van S.H.D. Vanaf de zomerperiode 2022 komt dit centrum naar de IBN-vestiging.

Meer mogelijkheden
Door deze verandering komen er voor de inwoners van de gemeente Oss meer mogelijkheden. Zo krijgt de Rotonde meer mogelijkheden om bredere werksoorten te gaan aanbieden. Ook catering, schoonmaak en groen zijn immers opties binnen IBN, waardoor er meer mogelijkheden zijn om de capaciteiten van de inwoners goed in beeld te brengen. Ook is er voor de Rotonde voortaan ‘om de hoek’ een breder pakket beschikbaar voor diagnose, arbeidstraining en arbeidsonderzoek waardoor de kans op een passender werkplek voor de inwoner toeneemt.

Dichter bij elkaar zijn is een logische vervolgstap in het partnership tussen Oss en IBN en samen onder één dak zijn is een positieve stap in de samenwerking. Het gevolg? Naadloze aansluiting via soepele overdracht en daardoor sneller een passende plek voor de inwoner die dat nodig heeft.