Opvius Uitsnede
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Opvius

Nieuw: Opvius

Arbeidsmobiliteit van IBN gaat samen met HR Next Level verder in het nieuwe bedrijf Opvius. Dit bedrijf biedt klanten een compleet aanbod op het gebied van arbeidsmobiliteit en verzuimbeheersing.

HR Next Level ontwikkelt innovatieve concepten en diensten gericht op aantrekkelijk werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ze adviseren en ondersteunen bedrijven bij het verkrijgen van loonkostenvoordelen, geven juridisch bezwaar- en beroepsadvies, hebben specialisten op het gebied van arbeid en gezondheid en coachen personen en groepen. Het zusterbedrijf HR5 is een gecertificeerde arbodienst en verzorgt ook diensten als loonadministratie voor bedrijven.

Compleet aanbod
Door de samenvoeging van HR Next Level en Arbeidsmobiliteit van IBN ontstaat het nieuwe bedrijf Opvius. Dit bedrijf biedt klanten een completer aanbod op het gebied van arbeidsmobiliteit en verzuimbeheersing. Anders dan vele concurrenten in de wereld van verzuim, sociale zekerheid en arbeidsrecht is Opvius een totaal dienstverlener: doorschuiven en doorverwijzen is niet nodig als je klant wordt bij dit bedrijf.

Opvius is te vinden in het pand van HR5, Verlengde Velmolen 32 in Uden. Meer informatie: bekijk de website of neem contact op met het team van Opvius: telefoon 088 – 55 00 688 of mail info@opvius.nl